Ενθυμητής: Θεοδώρα Τερζίδου

Βιογραφικό

Η Θεοδώρα Τερζίδου έχει σπουδάσει λογιστική και οικονομικά στο Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως λογίστρια και διοικητικό στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις. Δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας στο χώρο της φωτογραφίας.

Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια συμμετείχε σε ομάδες αυτογνωσίας, διεύρυνσης συνειδητότητας και πνευματικής εξέλιξης.

Εκπαιδεύτηκε ως συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας και συντόνισε, επί τριετία, ομάδες για νέες μητέρες, εθελοντικά.

Παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, μεταξύ των οποίων με τους Deepak Chopra και Wayne Dyer (New outlook of life) και Ryszard Nieoczym (Sounding the Depths).

Εδώ και μία δεκαετία ασχολείται με την θεραπευτική. Αρχικά με το Pranic Healing (1ο και 2ο επίπεδο). Πριν έξι χρόνια έγινε η γνωριμία με το Reiki και η μύση στον 1ο και 2ο βαθμό. Το 2013 πήρε το βαθμό του δασκάλου (Reiki master teacher) και από τότε δίνει συνεχώς θεραπείες και  συντονισμούς όλων των βαθμών.  Συναντήθηκε με το reconnective healing και το Karuna Reiki το οποίο της άλλαξε τη ζωή!

Η αγάπη και η αφοσίωση στον άνθρωπο και στη θεραπευτική, με την ευρεία έννοια του όρου, την οδηγεί στην αποκλειστική ενασχόληση με το Reiki,τη διαισθητική συμβουλευτική και άλλες μεθόδους εναλλακτικής προσέγγισης της υγείας όπως γιόγκα και θεραπευτικό channeling.

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών αγοριών.

Τηλέφωνο: 6986945601
Fb: Theodora Terzidou (Therapist)
E-mail: theodoraterzidou@yahoo.gr
Διεύθυνση: Α. Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου