Ενθυμητής: Βάσια Μπατσή

Ονομάζομαι Βάσια Μπατσή και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1996.         
Άλλαξα αρκετές μόνιμες κατοικίες εντός Ελλάδας, πράγμα που με έκανε αρκετά προσαρμοστική με τις νέες καταστάσεις, μέχρι που επέστρεψα ξανά στην Αθήνα.

Έχοντας αρκετές ανησυχίες, κυρίως καλλιτεχνικές, δοκίμασα και άλλαξα διάφορες κατευθύνσεις μέχρι που η yoga κέρδισε την προσοχή μου!

Ένιωσα πως συνδυάζει ακριβώς όσα μου αρέσουν. Τέχνη, σωματική και πνευματική άσκηση, αυτοβελτίωση, επικοινωνία σκέψεων, ιδεών και συναισθημάτων.

Ετοίμασα βαλίτσα για ακόμη ένα ταξίδι και ο δρόμος μου με έβγαλε στην Ινδία!Εκεί εκπαιδεύτηκα και αποφοίτησα με 200 ώρες hatha yoga teacher training.

Η διαδρομή μου είναι γεμάτη παρατηρητικότητα και εξερεύνηση. Επιθυμώ ένα μέλλον με μεγαλύτερη έκφραση και αλληλεπίδραση συναισθημάτων.

Χαρά μου να μοιράζομαι όσα έχω! Γι’ αυτό διατηρώ τη σελίδα https://www.facebook.com/Dont-forget-the-light-inside-you-100171731379929

Τηλ. Επικοινωνίας : 6946810693

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου