Ενθυμητής: Bασιλική Παπαδοπούλου

Με λένε Βασιλική Παπαδοπούλου*Libertad. Μου αρέσει να συστήνομαι ως HappyHeARTist*Συντονίστρια Χαράς, Διαισθητική Σύμβουλος – Ενθυμήτρια και ΖΩγράφος.     

Σκοπός μου είναι να σου θυμίζω πως το απίθανο από το πιθανό “απέχει μόλις ένα Άλφα μετά” και όλα είναι έπειτα ανοικτά! Με μια γερή βάση, λίγη φαντασία και πρακτικότητα, καθώς και τη δική σου ιδέα στο χαρτί το όραμα έχει ήδη ξεκινήσει την πλεύση του!

Θα με βρεις ανάμεσα σε χαρτιά και χρώματα ζωγραφικής, σε κάποιο χώρο να τραγουδώ ή να χορεύω, να βολτάρω στη φύση και να μελετώ λουλούδια, ή μπροστά στο πληκτρολόγιο να δακτυλογραφώ κείμενα για το blog: https://happyheartist.blogspot.com, κείμενα για σύμβολα, αρχέτυπα, να αποσυμβολίζω μύθους, να ανακατεύω ή να δημιουργώ μηνύματα και κάρτες αυτογνωσίας για την επόμενη συνεδρία ή να ετοιμάζω νέα projects ΤΕΧΝΩΝ με φίλους-συνεργάτες. Μαζί με την Άντα Ζήκου έχουμε δημιουργήσει την ομάδα «CHORUS SYMBOLUS».

Εμπνεύσου!

Βασιλική

 

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου