Ενθυμητής: Βεατρίκη Βλαστάκη

Η Βεατρίκη Βλαστάκη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική  τη κίνηση και το χορό κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Δραματική Σχολή Βεάκη αλλά και μετά την αποφοίτησή της από αυτή. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων γύρω από το σωματικό θέατρο (κίνηση με χρήση θεατρικής μάσκας στο ευρωπαικό θέατρο, στο παραδοσιακό θέατρο του Μπαλί, commedia dell’arte) καθώς και σεμινάρια σκηνοθεσίας (τμήμα θεατρολόγων).
Ως απόφοιτη, στον προσωπικό της δρόμο βρέθηκε με πολλούς αξιόλογους δασκάλους. Το πέρασμα από τον κόσμο του θεάτρου την οδήγησε στην τέχνη της θεραπείας προσανατολιζόμενη πάντα στον κινέζικο τρόπο σκέψης.
Είναι απόφοιτη του Εuropean Institute οf Oriental Medicine (E.I.O.M) απ’ όπου είχε πλήρη εκπαίδευση στο Shiatsu και στις βασικές αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (Π.Κ.Ι) μελετώντας τη παραδοσιακή διάγνωση συνδρόμων όπως έχουν καταγραφεί από τους βελονιστές της Κίνας. Ασκεί επαγγελματικά το Shiatsu, το Rejuvance και το Massage από το 2002 με ενδιαφέρον στην ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων.
Έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον Δάσκαλο Wang Zhanguo της έχει απονεμηθεί επίσημη άδεια εκπαιδευτή στο Chen Taiji από το Ινστιτούτο Έρευνας και Προώθησης του Chen Τaiji από το χωριό Chenjiagou.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το “Σάολιν Kούνγκ φου” (Shaolin Gong Fu) συμμετέχοντας σε αποστολές στην Κίνα με τους δασκάλους Shi Miao Dian και Shi Miao Jie από τη “Πηγή του Νεαρού Δάσους” και αναλαμβάνει την εκπαίδευση μικρών ομάδων στο εσωτερικό κουγκ φου.

Συνεχίζει τα ταξίδια της στην Ανατολή με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση θεραπευτικών τεχνών όπως το Qi gong και το Chen taiji.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή των τεχνικών που περιγράφονται στο δικτυακό μας τόπο επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.
Tηλ.: 210 6468234, 6938 659920

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου