Ενθυμητής: Ζωή Πεπόνη

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία με έλκυαν όλες οι μορφές της τέχνης κι έτσι μετά την φοίτησή μου στην σχολή κινηματογράφου Σταυράκου στην Αθήνα, επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω γραφικές τέχνες και μουσική. Σύντομα εργάστηκα στο χώρο της γραφιστικής καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ως παραγωγός μουσικών εκπομπών.

Πάνω απ’ όλα με ενδιέφερε η Τέχνη της ζωής και η σχέση με το υπερβατικό. Έτσι, το ενδιαφέρον μου για την πνευματική ανάπτυξη και τη θεραπεία με οδήγησε αρχικά στην ενεργειακή τέχνη του Reiki και σε τεχνικές διαλογισμού. Ως δασκάλα Reiki συντόνισα σεμινάρια, μυήσεις και συνεδρίες για δέκα περίπου χρόνια.
Για να εμβαθύνω στα συστήματα του ανθρώπινου σώματος και να συνδυάσω τα φυσικά μέσα με την ενεργειακή θεραπεία, σπούδασα βοηθός Φυσικοθεραπείας.

Από το 2002 και για τα έξι επόμενα χρόνια εκπαιδεύτηκα στο ενεργειακό ψυχοθεραπευτικό σύστημα Time Therapy σε Αθήνα και Ζυρίχη, από τον ιδρυτή της μεθόδου Μάνουελ Σοχ (Manuel Schoch). Έχω συμμετάσχει σε βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας, ψυχολογίας, ολιστικής και σαμανικής θεραπείας, ενώ μέχρι και σήμερα μαθητεύω στην πρακτική του Ζεν, στον δρόμο του μη-δυϊσμού και της άμεσης εμπειρίας του αληθινού Εαυτού.

Ως συνεισφορά στην αυτοπραγμάτωση και αφύπνιση του ανθρώπου, από το 2006 εφαρμόζω το Time Therapy σε ατομικές συνεδρίες (διά ζώσης και διαδικτυακά) και συντονίζω ομαδικούς διαλογισμούς τον “διαλογισμό παρουσίας” και τον “χορό ως διαλογισμό” (ecstatic dance). Γνωρίζοντας την θετική επίδραση της μουσικής στην ψυχική και σωματική υγεία, έχω πλέον εντάξει στις ομάδες του “διαλογισμού παρουσίας” τον φυσικό ήχο των ινδιάνικων φλάουτων (Native American flutes) που παίζουν στη θεραπευτική συχνότητα των 432Hz.

 

Ζωή Πεπόνη

 

Facebook: https://www.facebook.com/zoe.peponi

Time Therapy ατομικές συνεδρίες: https://www.facebook.com/Time-Therapy-%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-166443467223608

Ομάδα “διαλογισμός παρουσίας”: https://www.facebook.com/groups/1863486113670453

Instagram: https://www.instagram.com/zoe.peponi/

Blog “Πρακτική Υπενθύμιση”: https://practical-reminder.blogspot.com/

E-mail: lifemelon@yahoo.com

Τηλ: 6972080563

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου