Ενθυμητής: Αργύρης Μουτσιόπουλος

Βιογραφικό

Ο Αργύρης γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται συνειδητά με τον εαυτό του και με τον Εσωτερισμό γενικότερα, αρκετά χρόνια! Έχω καταλάβει ότι τον βοηθάει πολύ, όπως και τον ευχαριστεί, να βλέπει και να νιώθει τους ανθρώπους απελευθερωμένους και ευτυχισμένους!

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις, εργαστήρια, σεμινάρια αυτογνωσίας και έχει πειστεί πια, ότι μπορούμε όλοι να νιώσουμε και να βιώσουμε την ύπαρξη του αόρατου, όπου εκεί η Αγάπη και η Χαρά είναι βίωμα και όχι προσπάθεια!

Λέει ότι είμαστε ανώτερα όντα και ότι αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας πάνω στην γραμμικότητα του χρόνου είναι “ψίχουλα” μπροστά σε αυτά που μπορούμε να βιώσουμε, αρκεί να συντονιστούμε σε ανώτερες διαστάσεις με έναν ρόλο που μας ευχαριστεί και θέλουμε να παίξουμε την κάθε στιγμή!

Επιμένει ότι η ζωή είναι ένα ευχάριστο δημιουργικό παιχνίδι, ένα θέατρο, όπου ο κάθε ρόλος σημαντικός, όποιος και αν είναι αυτός και όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν θίασο όπου η διαφορετικότητα θα είναι σεβαστή και η ολότητα βίωμα με την ευδαιμονία να είναι το κυρίαρχο αίσθημα!

Ας συντονιστούμε με την βοήθεια των συνάνθρωπων μας και της φύσης όπου είναι και οι μεγάλοι μας δάσκαλοι για την ανέλιξη μας σε αυτά τα ανώτερα πεδία!

Το να “θεραπεύει-εξισορροπεί” τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του με τη ενεργειακή τεχνική του Pranic Healing είναι κάτι που τον ευχαριστεί!

Έτσι λέω, άλλα και αυτά που είπα εκ μέρος του, είναι ότι νιώθω ή ότι αντιλαμβάνομαι?

Μέλος του πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Trii Art Hub και συν-δημιουργός της Αγαποκοινότητας μαζί με την Ειρήνη Τσιρίδου!

Fb page: https://www.facebook.com/argiris.moutsiopoulos

Τηλ.: 6974010930

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου