Ενθυμητής: Μαρία Τελίδου

Βιογραφικό

Η Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Εργάστηκε για 6 χρόνια ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της ΑΜΜΑ,  οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες. Από το 2010 σπούδασε την Τεχνική ΤhetaHealing®  η οποία είναι μέθοδος ενεργειακής θεραπείας και με την οποία ασχολείται πλέον επαγγελματικά μέχρι σήμερα. Παράλληλα η Μη Βίαιη Επικοινωνία έγινε ένα ακόμα ένα όνειρο της και και πιστεύει ότι η  εφαρμογή της σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής θα προσφέρει στην εξέλιξη της ανθρώπινης συνειδητότητας και στην πολυπόθητη αγάπη και αρμονία μεταξύ των ανθρώπων.

Η Μαρία από το 2011 εκπαιδεύεται στην ΜΒΕ και από το 2016 ξεκίνησε την τρίχρονη διαδικασία της επίσημης πιστοποίησης από το THE CENTER FOR NONVIOLENT COMMUNICATION, CNVC, του Marshall Rozenberg για να γίνει εκπαιδεύτρια. Τα σεμινάρια που προσφέρει τώρα είναι μέρος της επίσημης διαδικασίας εκπαίδευσης μέχρι την πιστοποίηση. Βασίζονται στην προσωπική εμπειρία της Μαρίας με την ΜΒΕ και βασίζονται στην διδασκαλία και τις οδηγίες από το CNVC.

Το 2016 ξεκίνησε τα πρώτα της σεμινάρια, στα οποία πήραν μέρος ενήλικες. Στόχος της, όμως, είναι σιγά σιγά να φτάσουμε στα παιδιά, στην σχολική εκπαίδευση και στην εκπαίδευση των νέων. Στη Γλυφάδα έχει τη δική της σχολή, όπου γίνονται σεμινάρια όλο το χρόνο.  Η Μαρία έχει σπουδάσει προς το παρόν τα παρακάτω σεμινάρια της Μη Βίαιης Επικοινωνίας:

International intensive training, 9 ημέρες, Ελλάδα, Οκτώβριος 2017, με ομάδα 4 πιστοποιημένων εκπαιδευτών

International intensive training, 9 ημέρες, Τσεχία Νοέμβριος 2016, με ομάδα 4 πιστοποιημένων εκπαιδευτών

NVC for couples and families, Ελλάδα 2016, 2 ημέρες με τον Frank Gaschler

NVC in mediation (στην διαμεσολάβηση), Ελλάδα 2015, 4 ημέρες με τον Robert Kržišnik

Βασικά σεμινάρια NVC, 2014, 2015, 6 ημέρες με τον Γιώργο Τσιτσιρίγκο

Fb: https://www.facebook.com/Maria-Telidou-Θήτα-Χώρος-859683680765720/?hc_ref=ARTbtKfHNVkTP1D-l_iUPcOuFZCevJkkKXgcFbGKn-eiOH6SnSj8hICZ2FEdFsdjUjM&pnref=story

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου