Επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο

 

Εσύ απευθύνεσαι στον πνευματικό κόσμο;

Ποια είναι η μορφή επικοινωνίας σας;

Αυτό το μήνυμα έρχεται να σου υπενθυμίσει πως είναι σημαντικό να απευθύνεσαι κι εσύ στον πνευματικό κόσμο!

Αυτό δεν είναι προνόμιο των λίγων!

Χαίρονται τόσο πολύ οι Πνευματικοί σου Οδηγοί όταν απευθύνεσαι σε εκείνους και σε δευτερόλεπτα σε αγκαλιάζουν με την ενέργειά τους!

Στιγμιαία σε συντονίζουν στις ψηλές συχνότητες της Ανιδιοτελούς Αγάπης!

Και σε λίγα μόνο λεπτά μπορεί η ζωή σου να μεταμορφωθεί, να πάρει άλλα χρώματα, να σου φέρει καινούριες καταστάσεις και άλλους ανθρώπους!

Όλα συμβατά πια με τον εαυτό σου στην καλύτερή του μορφή και δόνηση!

Είμαστε σε ένα σημείο εξέλιξης που ο καθένας από εμάς μπορεί και είναι σημαντικό να επικοινωνεί με τον πνευματικό κόσμο όπου βρίσκεται και όποια στιγμή νιώσει έτοιμος, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη μεταφοράς του σε κάποιον ναό ή ιερό τόπο.

Το μήνυμα αυτό έρχεται να υπενθυμίσει και κάτι ακόμη!

 

Με ποιον τρόπο απευθύνεσαι στον πνευματικό κόσμο;

  1. Μόλις έρχεσαι σε σύνδεση, δηλαδή μόλις απλώς περάσει από το μυαλό σου ως εικόνα ή ως σκέψη ένας οποιοσδήποτε Πνευματικός Δάσκαλος, οι Άγγελοι ή οι *Άγγελοι της φύσης, το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να τον ευχαριστήσεις που βρίσκεται εδώ! Μόλις εκπέμψεις την ευγνωμοσύνη σου, του επιβεβαιώνεις πως αναγνωρίζεις την παρουσία του και τότε συμβαίνει το θαύμα! Είναι σαν να συνδέεις εκούσια την Γη με τον Ουρανό. Σαν να “κατεβαίνει”λίγο εκείνος και να “ανεβαίνεις”λίγο εσύ για να συναντηθείτε.
  2. Εάν υπάρχει κάποιο ερώτημα που απασχολεί το νου σου, συγκέντρωσε την ενέργειά σου και κάνε την ερώτησή σου ξεκάθαρη στον πνευματικό κόσμο (γενικά ή ειδικά σε όποιον έρθει πρώτος στη σκέψη σου πως είναι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή για να σου απαντήσει). Όσο πιο ξεκάθαρη η ερώτηση, τόσο πιο γρήγορη και κατανοητή η απάντηση που έρχεται. Θυμήσου πως ειδικά οι ουράνιοι Άγγελοι βλέπουν και αντιλαμβάνονται ως Φως και καθαρή Αγάπη κάθε κατάσταση και κάθε Ον. Εάν το ερώτημά σου περιλαμβάνει διαχωρισμό, σύγχυση ή φόβο, θα σου ζητήσουν να συντονιστείς στην Αγάπη πρώτα,για να μπορέσει να γίνει κατανοητή η απάντησή τους. Εάν δεν έρθει λοιπόν ξεκάθαρη απάντηση, είναι γιατί η ερώτησή σου απλώς δεν έγινε αντιληπτή σύμφωνα με τα ουράνια δεδομένα όπου Όλα είναι Ένα και Όλα είναι απλώς στο Φως τους.
  3. Εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόθεση μέσα σου που αφορά στη ζωή σου και όχι απλώς ερώτηση, κάνε ότι αναφέρεται και παραπάνω για την ερώτηση απλώς “καταφατικά”. Εάν για παράδειγμα έχεις συνειδητοποιήσει πως θα ήταν ωφέλιμο να έχεις κάτι τη ζωή σου, που μέχρι τώρα δεν είναι εμφανές σε σένα (μια νέα εργασία, ένα χόμπι που θα ενεργοποιήσει τα ταλέντα σου, έναν σύντροφο, περισσότερα χρήματα), τότε εστίασε για λίγα λεπτά και κάνε ξεκάθαρη την πρόθεσή σου στον πνευματικό κόσμο. “Άγγελοι & Πνευματικοί Οδηγοί μου, ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου στη Γη πλάι σε έναν σύντροφο. Έναν σύντροφο που να είναι….. (έτσι κι έτσι κι έτσι συγκεκριμένα) και να φέρει……… (αυτές τις ποιότητες).” Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, ΔΕΝ χρειάζεται να τους υποδείξεις τον τρόπο. Αντιλαμβάνεσαι ένα μόνο μικρό μέρος του Ανώτερου Σχεδίου για να γνωρίζεις τον καλύτερο τρόπο. Μόνο η συγκεκριμένη πρόθεση για το πως θέλεις να ζεις τη ζωή σου είναι αρκετή για αν εισακουστεί και να κινηθεί Γη και Ουρανός για την υλοποίηση. Η καθοδήγησή σου από κει και πέρα θα είναι ξεκάθαρη και νέες προτάσεις θα εμφανίζονται μπροστά σου.

Όσο πιο συντονισμένος/η είσαι εσύ με την καλύτερη πτυχή του εαυτού σου, τόσο πιο συγκεκριμένη και σαφής είναι η καθοδήγηση που μπορείς να λαμβάνεις κάθε στιγμή για οτιδήποτε καθημερινό σε απασχολεί.

Λίγα λεπτά συγκέντρωσης με απλές συνειδητές αναπνοές μπορεί να είναι αρκετά για να σε επανασυντονίσουν με αυτόν τον εαυτό σου. Με αυτόν που είναι σε μόνιμη σύνδεση με την Πηγή όλης της Δημιουργίας μαζί με όλη τη Σοφία της.

*Άγγελοι της Φύσης = Νεράιδες και το βασίλειο των στοιχειακών. Ανήκουν επίσης στον πνευματικό κόσμο και εκτός από προστάτες της φύσης, είναι και δικοί μας οδηγοί. Παρόλο που ζουν στη Γη, δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα και είναι ο λόγος που δε γίνονται από όλους αντιληπτά.  (Περισσότερα στο επόμενο σεμινάριο “Θεραπεία & Υλοποίηση με τη βοήθεια των Αγγέλων της Φύσης”.)

 

Περισσότερα για την επικοινωνία με τις ανώτερες διαστάσεις σε ένα 15 λεπτο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=3mr8_Hxg9sU

 

Με Αγάπη

Ειρήνη Τσιρίδου

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου