Ευχές

Ένα Μήνυμα από τους Αγγέλους.

 Οι Άγγελοι προτείνουν τις ευχές σου σήμερα να τις επαναλάβεις από μέσα σου όσες περισσότερες φορές μπορείς! Μπορείς να τις γράψεις ή ακόμη και να τις ηχογραφήσεις.

Σου υπενθυμίζουν πως όσο πιο συγκεκριμένες και φωτεινές είναι οι ευχές, τόσο πιο γρήγορα η ομάδα υποστήριξής σου από τον ουρανό θα βρει τους καταλληλότερους τρόπους να γίνουν πραγματικότητα!

Ας είναι οι ευχές σου χωρίς περιορισμό. Δε χρειάζεται να επέμβεις στον τρόπο που θα εκδηλωθούν και να αναλωθείς σε σκέψεις κουράζοντας το μυαλό και το σώμα σου. Όταν θα είσαι έτοιμος/η, ο τρόπος για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου θα είναι ξεκάθαρος και τότε θα γνωρίζεις πως χρειάζεται να δράσεις άμεσα.

Δημιούργησε ένα «μάντραμ» με την ευχή σου σήμερα και ανέθεσέ τη στους πνευματικούς σου οδηγούς.

Άφησε το μυαλό να ησυχάσει και άνοιξε τα εσωτερικά μάτια και αυτιά σου για να δεχτείς την καθοδήγηση με μαγικό τρόπο!

Προετοιμάσου για τα θαύματα που έρχονται!

Βιώνεις μία μαγική περίοδο που ξεκινά από σήμερα. Μια πρωτοχρονιά. Το παραπάνω μήνυμα είναι το πρώτο μήνυμα που δόθηκε στη σελίδα του fb ‘Ένα Μήνυμα για Σένα από το Σύμπαν» τη μέρα που αυτή δημιουργήθηκε (01.01.17).

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου