Φρέσκια ενέργεια κατέρχεται

Φρέσκια ενέργεια κατέρχεται!

Βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές αλλά και σε μηχανισμούς όπως των αυτοκινήτων, ακόμη και ρολόγια που σταματούν για να επαναπρογραμματιστούν, απώλεια πραγμάτων από οικίες και άλλους χώρους μέσω αφορμών όπως κλοπή, πλημμύρα κ.α.
Αν κάτι από τα παραπάνω παρατηρείς αυτό το διάστημα και στη δική σου ζωή, είναι γιατί η νέα ενέργεια και μαζί της όλα τα θαύματα που έρχονται να σε βρουν, δεν βρήκανε χώρο ακόμη “να προσγειωθούν” μπροστά σου! Τότε το Σύμπαν σε βοηθά να “αδειάσεις”!

Τις περιόδους λοιπόν (όπως αυτή) που περισσότερη καθαρή ενέργεια είναι διαθέσιμη γύρω σου, το Σύμπαν σε καλεί να εστιάσεις στην απελευθέρωση. Μόλις υπάρξει ο χώρος, όλα θα γίνουν ευκολότερα και μάλιστα σε ένα ανώτερο επίπεδο ποιότητας ζωής!
Η νέα ενέργεια που μπορεί να φέρνει νέα πνευματικά αλλά και υλικά αγαθά διαθέσιμα μπροστά σου, χρειάζεται λοιπόν χώρο για να εισέλθει.

Χώρος μπορεί να δημιουργηθεί και συνειδητά από μέρους σου και με κάποιους από τους εξής τρόπους:
– Ξεκαθάρισμα υλικών (ρούχων, αντικειμένων) από τους χώρους όπου το βίωμά σου είναι καθημερινό.
– Απελευθέρωση από εθισμούς. Όταν κάποια συνήθεια δεν εξυπηρετεί το τώρα σου, το νιώθεις. Τα καμπανάκι είναι πολλά από τον περίγυρο αλλά και από το ίδιο σου το σώμα ακόμη.
– Αποδέσμευση από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πια τους δικούς σου καθημερινούς ρυθμούς.
– Αποτοξίνωση από τροφές αλλά και αρνητικές σκέψεις.
– Συνειδητές ασκήσεις αναπνοής καθημερινά με εστίαση την απελευθέρωση τοξινών από όλα σου τα σώματα.

Όμως ακόμη κι αν τίποτε από αυτά δε γίνει από μέρους σου, όπως προείπαμε, το Σύμπαν θα σε ωθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε όπως και να χει να λάβεις τα δώρα του.

Αγκάλιασε με αγάπη ό, τι κι αν συμβαίνει.
Είναι πάντα για το Ανώτερο καλό σου και το Ανώτερο καλό όλων!

Με Αγάπη
Ειρήνη (IrenePeace)

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου