Αγαποκοινότητα και Yπέρλαμπρο GONG για Θεραπεία και Εμφώτιση

Yπέρλαμπρο GONG για Θεραπεία και Εμφώτιση

Θα κλείσει αυτός ο κύκλος θεραπείας και Εμφώτισης με Μια και μόνο ΗΧΟσυνεδρία.
 
(Θα μπούμε στην αίθουσα σιωπηλοί και θα παραμείνουμε μέχρι ο τελευταίος ήχος του Γκογκ να ηχήσει.)
Ένας κύκλος που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2018 με 3 συναντήσεις, συνεχίστηκε τον Δεκέμβρη με άλλες 3, τον Ιανουάριο του 2019 με 2 συναντήσεις και θα ολοκληρωθεί με μία τελευταία συνάντηση την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019!

Και επειδή τίποτα δεν πάει μόνο του..και

ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

 

Μια ωραία συνάντηση!!!?

???

Η Συνεισφορά μας είναι 15€ (+φπα)

?????????

Yπέρλαμπρο GONG για Θεραπεία και Εμφώτιση

«Με το πρώτο χτύπημα του επικρουστήρα πάνω στον GONG, ο Θεός άρχισε να φωνάζει μέσα στα αυτιά μου. Μια οργιαστική χορωδία από αγγέλους τραγουδούσε έναν παθιασμένο εκστατικό ύμνο καβάλα σε μία πυροσβεστική αντλία που έτρεχε στο δρόμο για την εμφώτιση, καθώς τα διαδοχικά κύματα του ήχου με αποσπούσαν από το σώμα μου και με έκαναν ένα με το ταβάνι, μεταβάλλοντας τη συνείδησή μου γρηγορότερα από ότι μπορείς να πεις “διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος”. Μόλις είχα βιώσει την εμπειρία του Γκογκ»
Αυτή ήταν η περιγραφή μετά την πρώτη συνεδρία GONG που δέχθηκε ο Μέχταμπ Μπέντον. Δάσκαλος αλλά και εκπαιδευτής δασκάλων GONG YOGA

GONG δεν είναι μουσικό όργανο, ούτε ο ήχος, αλλά το κύμα ενέργειας που ανοίγει και διανθίζεται σε ό,τι έχει ζωή.

ή αλλιώς όπως είχε πεί ο Έντγκαρ Κέισι
Ο ήχος είναι το φάρμακο του μέλλοντος.”

Όταν το γκονγκ αρχίζει να δονείται ο νους μένει ανίσχυρος απλά παραδίνεται και εισέρχεται σε ένα στάδιο ανυπαρξίας όπου η εσωτερική αλήθεια αποκαλύπτεται και το “εγώ” ανήμπορο να επιβληθεί σε κάτι “δικό του” παραμένει σιωπηλό παρατηρώντας το μεγαλείο της ύπαρξης.

Τα κατώτερα ένστικτα μόλις άρχισαν να αφυπνίζονται.

Σαν θεραπευτικό εργαλείο, το GONG δημιουργεί αύξηση της ροής του πράνα, της ζωτικής ενέργειας, αφυπνίζει, εξισορροπεί και ενδυναμώνει όλα τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), τους μεσημβρινούς αλλά πολλές φορές αποκαλύπτει πολλά “μυστικά” από το υποσυνείδητο μας.

Από τις 7 μ.μ μέχρι τις 9 Μ.Μ λοιπόν σε υπέροχο ζεστό και φιλόξενο χώρο στην οδό Λεωχάρους 12, 1ος όροφος (200 μέτρα από το μέτρο Πανεπιστημίου) θα συντονιστούμε, θα ισορροπήσουμε, θα απολαύσουμε το σώμα μας, θα νιώσουμε την ενέργειά μας να εξυψώνεται, θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε ολόφρεσκοι συντονισμένοι με ότι ανώτερο μπορούμε να έλξουμε.

Θα ξεκινήσουμε δίνοντας ενέργεια και χαρά στο σώμα μας θα συνεχίσουμε με πρωτόγονες εκφράσεις ήχου από τα βάθη της καρδιάς μας και θα ολοκληρώσουμε επιτρέποντας στο ιερό GONG να μας πάει εκεί που χρειάζεται να πάμε.

Ύπαρξη μαγική αξιοθαύμαστη και Αιώνια! Σαν εμάς!

Μετά το τέλος της συνεδρίας και πριν την αναχώρηση θα υπάρξει χρόνος για φυσιολογική ανθρώπινη συζήτηση για ανταλλαγή εμπειριών χωρίς κρίση, για να έρθει ομαλά ή γείωση αλλά και ισορροπία Σώματος και Πνεύματος.

Μαζευόμαστε στις 19:00 και ξεκινάμε 19:30 όπου κλείνουν και οι πόρτες. Ολοκληρώνουμε τη συνάντησή μας στις 21:00.

Απαραίτητο να έχετε μαζί σας στρωματάκι, να φοράτε άνετα, ζεστά ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό.

Μέχρι τη συνάντησή μας λοιπόν……
Παρατηρούμε Αποδεχόμαστε και Αγαπάμε τον Εαυτό μας!

Χαρείτε

Αργύρης Μουτσιόπουλος

&

Η Αγαποκοινότητα

Website: https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου