Εργαστήριο Διαίσθησης & Τηλεπάθειας με την Ειρήνη Τσιρίδου

Πώς θα ήταν άραγε η ζωή αν σε κάθε πρόκληση που εκδηλώνεται στην πραγματικότητα σου, εσύ θυμόσουν πως έχεις μόνιμη πρόσβαση στην εσωτερική Σοφία του Σύμπαντος;

Και πως μπορείς, αν το επιλέγεις, να βρίσκεσαι συνέχεια σε αυτή τη μαγική ροή Αφθονίας που υπάρχει σε αυτό το Σύμπαν;

Όταν ανοίγει λοιπόν το “Κανάλι της Διαίσθησης, το σημαντικότερο από όλα είναι, αυτά τα μηνύματα που φέρουν κάποιες φορές μεγάλη γνώση, να διοχετεύονται με σοφία και να μας εξυπηρετούν.

Οι περισσότεροι πάνω στον πλανήτη, αφιερώνουμε ακόμη απεριόριστες ώρες μπροστά στα βιβλία και στο διαδίκτυο, καθώς κάποτε πιστέψαμε πως η γνώση είναι μόνο εκεί έξω και πως η επικοινωνία γίνεται μόνο λεκτικά.

Σημαντικό αλλά τελικά και με σπατάλη αρκετής ενέργειας από όλους μας.

Με λίγη εσωτερική εργασία από τον καθένα και τα κατάλληλα εργαλεία για ολιγόλεπτη καθημερινή εξάσκηση, πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεται κανείς, έναν ολόκληρο θησαυρό γνώσης απλώς μέσα του! Καθώς και τη δυνατότητα να επικοινωνεί ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΑ απλά και εύκολα με όλους και όλα γύρω του.

Οι πληροφορίες μεταδίδονται ΑΠΟ και ΠΡΟΣ όλες τις κατευθύνσεις! Μάλιστα σε μια αδιάκοπη, συνεχόμενη ροή!

Είναι λοιπόν οι δικές μας “κεραίες” που αποφασίζουν ΕΆΝ και ΠΟΤΕ θέλουν να βρίσκονται σε αυτή τη ροή και να βιώνουν τα πάντα σε απόλυτη αρμονία.

Αν αποφασίσουμε να είμαστε “ενεργά τηλεπαθητικοί”, θα βιώνουμε ΌΛΟΙ μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα!
Θα βρεθούμε να ζούμε σε έναν άλλον κόσμο στην ίδια πολυδιάστατη Γη μας.

Το εργαστήριο αυτό είναι ουσιαστικά ένα εργαστήριο αυτογνωσίας και μετά την ολοκλήρωσή του κάθε συμμετέχοντας θα βρίσκεται σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά στον δικό του πυρήνα. Με μόνιμη πια πρόσβαση, απλά και πρακτικά,  στην δική του εσωτερική καθοδήγηση.

Πιο διαισθητικοί, σημαίνει ουσιαστικά πιο ευαίσθητοι και συγχρόνως δυνατοί, πιο λαμπεροί και συγχρόνως σε εκγρήγορση, με όλα όσα καθημερινά καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Σε αυτό το Camp θα έχουμε τη δυαντότητα να βιώσουμε τέτοιου είδους σεμινάρια στη φύση.
Και στη φύση είναι πάντα όλα πιο καθαρά και η αλληλεπίδρασή μας με ορατό και αόρατο κόσμο μπορεί να εδραιωθεί ακόμη πιο συνειδητά.

Σας περιμένω λοιπόν σε αυτό το υπαίθριο, γεμάτο μηνύματα καρδιάς για όλους σεμινάριο!
Ειρήνη

 

Περισσότερα για την Ειρήνη Τσιρίδου μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Ενθυμητές” στη σελίδα μας:

Ενθυμητές

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου