Ειρήνη

Αν εσύ κάνεις Ειρήνη με όλα τα όντα γύρω σου, θα δεις την Ειρήνη στον κόσμο που ζεις να εξαπλώνεται.

Αν εσύ είσαι μαλωμένος/η με τον σύντροφο, πατέρα, μητέρα, αδερφό, φίλο, συνεργάτη σου, πως ζητάς να μην πολεμούν τα κράτη μεταξύ τους?

Αν εσύ νιώθεις ανώτερος ή κατώτερος από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο, φυλή, θρησκεία ή πολιτισμό, πως ζητάς να σταματήσει ο διαχωρισμός?

Αν εσύ δε σέβεσαι ή δεν εκφράζεις τον σεβασμό σου στα υπόλοιπα βασίλεια της Γης (φυτικό, ζωικό, ορυκτό) με τα οποία αλληλεπιδράς καθημερινά συνειδητά ή ασυνείδητα, πως θα επικρατήσει Ειρήνη στη Γη?

 

Και πως θα έχεις Ειρήνη με όλους και όλα γύρω σου?

Θα μπορούσες να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να ζει ειρηνικά!

Όποιος/α κι αν είσαι, ότι προγραμματισμούς ή συνήθειες κι αν έχεις, από όπου κι αν κατάγεσαι, όποια κι αν είναι η άποψή σου για τον κόσμο, μπορείς σήμερα να κάνεις Ειρήνη με τον εαυτό σου.

Το κλειδί είναι η “αποδοχή”!

Μόλις αποδεχτείς εσύ εσένα όπως ακριβώς είσαι, θα αναγνωρίσεις κάθε άλλον γύρω σου ακριβώς όπως είναι. Αν τον αναγνωρίσεις, τότε τον συγχωρείς δηλαδή τον “χωράς” μέσα σου. Αν χωράει μέσα σου, τότε πραγματικά είστε ένα.

Καμία ανάγκη για Ειρήνη στον κόσμο δε θα υπάρχει αν εσύ αναγνωρίσεις πως είσαι Ένα με όλο το Σύμπαν.

Εσύ είσαι το Σύμπαν!

Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ κι εκπαιδεύεις τον εαυτό σου στην Ειρήνη. Συνέχισε την “ειρηνευτική” προσωπική σου εργασία και επίτρεψε στους άλλους να συνεχίσουν τη δικιά τους με τον τρόπο τους.

Τότε θα βιώσεις την Ειρήνη!

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου