Είσαι μοναδικός

Είσαι μια μοναδική έκφραση της δημιουργίας και ο σκοπός σου επίσης μοναδικός. Κάθε στιγμή βρίσκονται γύρω σου αυτοί ακριβώς που χρειάζεται να βρίσκονται.

ΌΛΑ στον κόσμο αυτόν είναι σωστά!

Έχεις τουλάχιστον έναν φύλακα άγγελο που είναι συνέχεια μαζί σου χωρίς καν να το ζητήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι (Άγγελοι, πνευματικοί σου οδηγοί, άνθρωποι, ζωάκια, φυτά, κρύσταλλοι) σε συντροφεύουν μόνο αν το έχεις ζητήσει ψυχικά (συνήθως υποσυνείδητα). Βρίσκονται κοντά σου μόνο για όσο χρειάζεται και αυτό συνδέεται με τον σκοπό σου στη Γη και τη συμμετοχή σου στο Ανώτερο Σχέδιο.

Όσο εσύ καθημερινά εξελίσσεσαι έλκεις άλλους πνευματικούς οδηγούς και γήινους συντρόφους καθώς μαζί έχετε κάτι να προσφέρετε. Κάποιοι είναι πολύ καιρό μαζί σου και κάποιοι μόνο μια στιγμή. Ο χρόνος άλλωστε μετράται με αυτόν τον τρόπο μόνο στη Γη και η Γη είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του Σύμπαντος.

Στα ανώτερα πεδία είμαστε όλοι μόνιμα συνδεδεμένοι μεταξύ μας και ο λόγος που επιλέξαμε να περάσουμε από τη Γη είναι για να βιώσουμε και τον διαχωρισμό.

Είτε το έχεις συνειδητοποιήσει είτε όχι ακόμη, όπως η Γη έτσι κι εσύ είσαι πολύ σημαντικός/ή για το Σύμπαν. Κάθε στιγμή βρίσκεσαι όπου βρίσκεσαι καθόλου τυχαία.

Είτε προσφέρεις κάτι σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρεί η κοινωνία την προσφορά, είτε απλώς κοιμάσαι, διαβάζεις, πίνεις καφέ, ποτίζεις τα λουλούδια σου, μαγειρεύεις, περπατάς, διαλογίζεσαι κτλ, συμμετέχεις στο Σχέδιο.

Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις και επίτρεψε στον εαυτό σου να θυμάται πως ΌΛΑ, ΚΑΘΕ στιγμή είναι σωστά!

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου