Ιδέες και Υλοποίηση

Αν έχεις μια ιδέα και αυτή επαναλαμβάνεται μέσα σου ξανά και ξανά, ήρθε η ώρα να την υλοποιήσεις.

Όταν μια νέα ιδέα γεννάται μέσα σου σημαίνει πως η Πηγή/το Σύμπαν έχει αποφασίσει να γειώσει μέσα από εσένα Φως. Γνώριζε πως για να σου “δίνεται” η ιδέα σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η και ικανός/ή. Και πως η συχνότητα στην οποία εκπέμπεις ενεργειακά είναι καθαρή, δηλαδή συγκεκριμένη. Σημαίνει πως το Σύμπαν ανοίγει μια πόρτα για σένα αυτήν ακριβώς τη στιγμή.

Φυσικά αυτή είναι απλώς μια πρόταση και είναι επιλογή σου (σύμφωνα με το Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης) αν θα υλοποιήσεις την ιδέα στην εδώ φυσική πραγματικότητα ή όχι. Καθώς όλοι είμαστε Ένα και Μία η Πηγή της Δημιουργίας, η ίδια ιδέα πιθανόν να δίνεται την ίδια στιγμή και σε άλλους ανθρώπους στον πλανήτη. Είναι ο λόγος που έχουν καταγραφεί, στην ιστορία της Ανθρωπότητας, αντίστοιχες εφευρέσεις την ίδια χρονική περίοδο σε διάφορα σημεία στη Γη. Τότε μάλιστα που δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας (πέραν της τηλεπαθητικής, όπως και γράμματα, περιστέρια κτλ).

Οι τρόποι βέβαια που θα επιλέξει ο καθένας να εκδηλώσει την ιδέα σε μορφή είναι απεριόριστοι.

Όταν γεννάται μια ιδέα μέσα σου είναι γιατί το Σύμπαν σε έχει επιλέξει γνωρίζοντας πως ο τρόπος που μπορείς εσύ να την πραγματοποιήσεις είναι μοναδικός και δεν υπάρχει δεύτερος.

Μένει να τον ανακαλύψεις!

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου