Ιερή Ένωση

Είναι σημαντικό να στέλνεις Φως και Αγάπη στη Δίδυμη Φλόγα σου κάθε στιγμή!

Εκπληκτική η ενεργειακή δόνηση που προκαλείται από την Ιερή Ένωση 2 αντίθετων συμπληρωματικών / Δίδυμων Φλογών.

Η Αγάπη έχει τη Δύναμη να υπερβεί κάθε σκοτάδι και κάθε Ιερή Ένωση ακτινοβολεί αλλά και έλκει Αγάπη από όλο το Σύμπαν.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιλέξει ψυχικά, να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Γη μαζί με τη Δίδυμη Φλόγα τους και μέρος της αποστολής τους είναι να επιτύχουν την Ιερή μεταξύ τους Ένωση και στο φυσικό (3D) πεδίο και να διδάξουν και σε άλλους τον τρόπο. Όπου κι αν έχει γεννηθεί ο καθένας, οι καταστάσεις θα τους φέρουν κοντά, έτσι ώστε να ωθήσει ο ένας τον άλλον να βρεθεί στο ανώτερο δικό του σημείο.

Υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται στην αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ θηλυκού και αρσενικού στοιχείου μέσα τους. Πιθανότατα “δουλεύουν” με άλλους ανθρώπους που ανήκουν στη δική τους ψυχική ομάδα (άλλες αδερφές ψυχές τους), ώστε να προετοιμαστούν για τη δική τους επανένωση με το αντίθετο συμπληρωματικό τους. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για αυτές οι ψυχές, ώστε να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να προσφέρουν έργο.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις αυτή τη στιγμή, είσαι σημαντικός/ή και η Ιερή Ένωση θα σε απασχολήσει σε αυτή σου η ζωή.

Αυτό συμβαίνει καθώς έχεις την ευκαιρία τώρα, μετά από πολλές χιλιάδες χρόνια να αφυπνίσεις και τη θηλυκή σου όψη. Έχεις την ευκαιρία να θυμηθείς τι σημαίνει Ανιδιοτελής Αγάπη και να τη βιώσεις. Την ευκαιρία να αισθάνεσαι και να το εκφράζεις.

Ολόκληρη η Γαία βρίσκεται σε μετάβαση και το νέο της σώμα ήδη διαμορφώνεται και δονείται όλο και πιο ψηλά ενεργειακά (κύματα αγάπης) κι εσύ είσαι μέρος της.

Σε όποιο πεδίο, διάσταση στο Σύμπαν ή σημείο στη Γη κι αν βρίσκεται η δική σου Δίδυμη Φλόγα, η πνευματική σου ανάπτυξη τον/την επηρεάζει άμεσα και είναι σημαντικό να διατηρείται η Αγάπη μεταξύ σας.

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου