Ξαναγεννάσαι

Αν σου έλεγα πως σήμερα το βράδυ που θα κοιμηθείς,  έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις στο κρεβάτι σου όλο σου το παρελθόν και πως αύριο το πρωί, γεννάσαι ξανά και βρίσκεσαι στη ζωή που πάντα ονειρευόσουν, τι θα έκανες?

Θα άφηνες την μέχρι τώρα ιστορία σου σε αυτό το κρεβάτι σήμερα? Ή χρειάζεται να την επεξεργαστείς και λίγο ακόμη πριν ξαναγεννηθείς?

Αν όχι σήμερα, πότε θα την άφηνες?

Ξέρεις, μπορείς να ζήσεις πολλές ζωές με το ίδιο φυσικό σώμα και είναι καθαρά δική σου η απόφαση να το κάνεις ή να εγκλωβιστείς στο παρελθόν σου και να το επαναλαμβάνεις μέχρι το σώμα σου να κουραστεί και η ψυχή να απελευθερωθεί συνεχίζοντας το ταξίδι της σε άλλα πεδία.

Ήρθες όμως εδώ κι έχεις το σώμα που έχεις, για να πάρεις όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς. Αν κάτι, αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, δεν κυλάει όπως περίμενες, μήπως η ψυχή σου έχει χτυπήσει την πόρτα και ζητά την ελευθερία της?

Μήπως ζητά και άλλες εμπειρίες?

Και μήπως αν την ακούσεις και ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι που δε συμπεριλαμβάνει την μέχρι τώρα ιστορία σου, τότε θα “μακραίνεις” τα χρόνια σου στη Γη?

Θυμήσου: Είσαι ένα τμήμα του Όλου και ο μόνος λόγος που έχεις ξεχωριστό σώμα, είναι για να εξερευνήσει το Σύμπαν μέσα από σένα με όλους του δυνατούς τρόπους και να εξελιχθεί. Είσαι μία επέκταση του Θεού στη Γη και όποιος κι αν είναι ο μοναδικός δικός σου σκοπός εδώ, σίγουρα η ψυχή σου θέλει να είναι ελεύθερη για να τον εκπληρώσει.

 

*Ειρήνη Τσιρίδου*

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου