Η Αληθινή μου Φωνή με τη Μάρλια Τομπάζου

Είναι ένα εργαστήρι θεραπευτικού τραγουδιού για να συνδεθείς βαθύτερα με τις δικές σου ηχητικές δονήσεις και κατ’ επέκταση με την εσωτερική σου δύναμη, να νιώσεις τη δύναμη της ένωσης μέσα από τους ήχους και το αλληλέγγυο πνεύμα που χτίζει στιγμιαία το ομαδικό τραγούδι, να νιώσεις τη χαρά της αυθεντικής, πηγαίας έκφρασης και να ασκηθείς στην εστίαση και στην απόλαυση της στιγμής. Υπό την καθοδήγηση της Μάρλιας, εξασκούμε τεχνικές αναπνοής, με σκοπό να ενισχύσουμε τους φυσικούς ήχους που μπορεί να δημιουργήσει το σώμα, ενδυναμώνοντας την Εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Κατά τη διάρκεια της δίωρης συλλογικής αντήχησής μας, θα επανασυνδεθούμε με την εσωτερική μας “φωνή”, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές και αυτοσχεδιαστικά φωνητικά παιχνίδια, με πλήρη επίγνωση, απόλυτη παρουσία, ευκολία κι εμπιστοσύνη στον κύκλο, αυξάνοντας την ενεργητική μας δόνηση. Η κάθε φωνή φέρει ένα μήνυμα και η δόνησή της είναι μοναδική! *Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Αυτό είναι ένα φωνητικό εργαστήρι για δασκάλους και μαθητές της γιόγκα, τραγουδιστές, μουσικούς, καλλιτέχνες, θεραπευτές, καθοδηγητές σαμανικών τεχνών, χορευτές, κι οποιονδήποτε επιθυμεί να ενεργοποιήσει τη φωνή του/της, που απολαμβάνει να ακούει ή να δημιουργεί ήχους και μουσική. Επίσης κατάλληλο για εκείνους/εκείνες που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως “τραγουδιστές”, αυτό το εργαστήρι θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς τη φωνή σου, ανακαλύπτοντας ποιότητές της και έτσι ποιότητες του εαυτού σου, υποστηριζόμενος/η από την ομάδα σε αυτό το ταξίδι.

 

 

Περισσότερα για την Μάρλια Τομπάζου μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Ενθυμητές” στη σελίδα μας:

Ενθυμητές

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου