Ο Κύκλος των Ρόδων – Μονοήμερο Retreat

 

1η του Δεκέμβρη
Μια ολόκληρη ημέρα μαζί!
Εμείς, Εσύ και άλλες γυναίκες!
Στην επιφάνεια: Οι θηλυκοί μας εαυτοί!
Μαζί!
Για να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδίσουμε, να ζωγραφίσουμε, να θυμηθούμε, να μυρίσουμε, να γευτούμε, να θεραπεύσουμε, να ανοίξουμε λίγο ακόμη στις θηλυκές μας ποιότητες, λίγο ακόμη την καρδιά!


❤️
❤️❤️


Η τοποθεσία που επιλέξαμε:

Το υπέροχο Sunshine House θα μας φιλοξενήσει στους χώρους και την κουζίνα του!
Ένα βίντεο από τον χώρο = 1000 λέξεις δικές μας.
https://vimeo.com/264781132


❤️
❤️❤️

Για τη μεταφορά μας στον χώρο:
Σκεφτήκαμε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γυναίκες από όπου κι αν ξεκινήσουν για να έρθουν να μας συναντήσουν.
Έτσι, ένα μικρό πουλμανάκι θα ξεκινήσει από την Αθήνα το πρωινό της 1ης του Δεκέμβρη. Η αναχώρηση στις 9π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη (μετρό Μεταξουργείο) μπροστά στο θέατρο Περοκέ. Μια 2η στάση στις 9:15 στην κάτω Κηφισιά (μπροστά στο σούπερ μάρκετ Θανόπουλος).
Έτσι ώστε να συναντηθούμε μαζί με όσες έρθουν απευθείας στον χώρο στις 10π.μ. για το άνοιγμα του κύκλου και της ξεχωριστής ημέρας μας.
Η επιστροφή μας με το πούλμαν περίπου στις 21:30 με τις αντίστοιχες στάσεις.
Κόστος μεταφοράς πήγαινε-έλα με το πούλμαν: 15€/άτομο.
Για όσες έρθουν με δικό τους μέσο, το ακριβές στίγμα για το gps είναι αυτό:
https://goo.gl/maps/yNffCLQ8TJ23uW6M9

❤️❤️❤️

 

Η συνεισφορά συμμετοχής:
85€
Περιλαμβάνει: Συμμετοχή στα σεμινάρια και όλες τις δράσεις, το εξαιρετικά προσεγμένο κυρίως γεύμα αλλά και τα ελαφριά μας γεύματα και φυσικά χρήση των χώρων του sunshine house.
Δεν περιλαμβάνει τη μεταφορά μας στον χώρο (δείτε παραπάνω για τις επιλογές).

110€ για 2 γυναίκες που θα αποφασίσουν να περάσουν την ημέρα τους μαζί! 


❤️❤️❤️

Πρόγραμμα του ημερήσιου Retreat:
10:00 Άφιξη στο Sunshine house Τσαγακι – κριτσινακι καλωσορίσματος
?
10:30 – 11:15 Άνοιγμα Κύκλου των Ρόδων (1η Σύνδεση μέσω τεχνικών αναπνοής και γνωριμία)
?
11:15 – 14:00 Βιωματικό Σεμινάριο:
Τα Θηλυκά Αρχέτυπα κι Εγώ (Με διάλειμματακι για φρουτάκια – ξηρούς καρπούς)
?
14:00 – 15:00 Υπέροχα εδέσματα σε μπουφέ
?
15:00 – 18:00 Βιωματικό Σεμινάριο:
Επαφή, σύνδεση και Θεραπεία της Μήτρας (Με διάλειμματακι για φρουτάκια – ξηρούς καρπούς)
?
18:00 – 20:00 Χορο-έκφραση και Σύνδεση με τη φωνή της καρδιάς (Διαλογισμός και Τραγούδι)
?
20:00 Κλείσιμο του Κύκλου των Ρόδων (Αποχαιρετισμός)
?
20:30 Αναχώρηση του πούλμαν και όλων των υπολοίπων από τον χώρο

❤️❤️❤️

Τα σεμινάρια μας εκτός από τη μουσική, θα συνοδεύουν σαμανικά τύμπανα και άλλοι ιεροί ήχοι (κύμβαλα, γκονγκς, φωνή) σε σημεία που το βίωμα θα ναι πραγματικά πολύ πολύ σημαντικότερο από ό, τι λεκτικά μεταξύ μας θα ανταλάσσουμε.
Θα ήταν καλό να φοράμε άνετα ρούχα, κατά προτίμηση φορέματα και να έχουμε μαζί και μια αλλαξιά. Ζεστά και δροσερά για μεγαλύτερη άνεσή μας στις διαφορετικές ενεργειακές καταστάσεις της ιδιαίτερης αυτής ημέρας.
Αν θελήσετε να έχετε μαζί δικά σας τρόφιμα, παρακαλούμε μόνο φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Τα γεύματά μας άλλωστε θα είναι πλήρη, γεμάτα καθαρή ενέργεια και πολύ χορταστικά.
Προτείνουμε το δικό σας ατομικό θερμός για νεράκι ώστε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών στη διάρκεια της ημέρας μας.

❤️❤️❤️


Λίγα λόγια για τα σεμινάρια που επιλέχθηκαν για την ημέρα:

Θηλυκά Αρχέτυπα και η σύνδεση τους μαζί μας

Η Μητέρα

Η Κόρη

Η Σύντροφος

Η Αμαζόνα

Η Σοφή

Είναι μόνο κάποια από τα Αρχέτυπα του Ιερού Θηλυκού. Σε αυτό το σεμινάριο όλες οι γυναίκες στον κύκλο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ενεργοποιήσουν τις θηλυκές εκείνες ποιότητες που είναι αυτήν την περίοδο χρήσιμες για τη ζωή τους.

Σε απόλυτη σύνδεση με όλες τις υπόλοιπες και σε έναν ασφαλή και έμπιστο χώρο, σε αυτόν όπως και σε κάθε κύκλο, θα δούμε τους καθρέπτες μας γύρω μας, με όλες τις πιθανές ιδιότητες του θηλυκού.

Στόχος μας κάθε γυναίκα να μπορεί να συνδέεται με τη δύναμή της (με στοιχεία του αντίστοιχου αρχέτυπου), κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη. Έτσι που οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές εργασίες που καθεμιά εχει επιλέξει ως μέρος της ζωής της, να είναι πια συνειδητές και να διευκολύνουν και όχι να γίνονται βάρος, στην προσωπική εξέλιξη.

“Μπορεί να νιώθω όμορφη, μπορεί και όχι. Μπορεί να νιώθω αποδεκτή, μπορεί και όχι. Μπορεί να είμαι συνέχεια σε δράση, μπορεί και όχι.

Μπορεί να χαίρομαι, να λυπάμαι, να φοβάμαι, να αγαπώ, να είμαι ευάλωτη, να είμαι δυνατή… Μπορεί και όχι!

Μπορεί να είμαι μάνα κάποιου, κόρη κάποιας, σύζηγος, γιαγιά…

Εγώ Είμαι!

Καιρός να με γνωρίσω, να με δω, να με αγγίξω, να πάω πιο βαθιά! Σε μένα… Στον πυρήνα μου… Εκεί είναι όλο το Σύμπαν.

Τώρα θυμάμαι!

Εγώ Είμαι.”

Εισηγήτρια : ?Ειρήνη Τσιρίδου?

Λίγα λόγια για την Ειρήνη ΕΔΩ.

 

Επαφή, Σύνδεση και Επικοινωνία με την Μήτρα μας

Η μήτρα είναι ένα ενεργειακό κέντρο, ένα κέντρο δημιουργίας, ένας πολύ δυνατός σπόρος ο οποίος εάν μείνει απεριποίητος και γεμάτος ενεργειακά απόβλητα θα μαραθεί. Δε θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην πλήρη έκφρασή του, όπως και στην εκπλήρωση του σκοπού του. Και σκοπός μιας μήτρας δεν είναι μόνο η γονιμοποίηση και η γέννηση ενός παιδιού, που και αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα, αλλά η γονιμοποίηση ολάκερου του σύμπαντος.
Η μήτρα είναι ένας μετασχηματιστής της ενέργειας. Αν όμως δε χρησιμοποιηθεί με συνειδητότητα θα μείνει ένα άδειο δοχείο.
Έτσι δεν μπορεί να βιώσει το αίσθημα της βαθιάς χαράς, της ικανοποίησης και της δημιουργίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να κατηγορεί τον εαυτό της ή τον σύντροφο της, ή πολύ συχνά να έχει θυμό απέναντι στο ανδρικό φύλο, καθώς και έντονο ανταγωνισμό στο ίδιο φύλο.

Σε αυτό το σεμινάριο, μέσα σε έναν κύκλο απόλυτης εμπιστοσύνης και υποστήριξης, θα έρθουμε σε επαφή και επικοινωνία με την μήτρα μας μέσω διαλογισμού, θα καθαρίσουμε τα παρελθοντικά τραύματα και ενεργειακά υπολείμματα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν από παλαιούς ερωτικούς συντρόφους, από εκτρώσεις, από γυναικολογικές επεμβάσεις (ακόμη και αφαίρεση μήτρας), θα θεραπεύσουμε την ίδια αλλά και την συλλογική μήτρα μέσω της ενέργειας του κόκκινου ρόδου και θα την συνδέσουμε με το κέντρο της καρδιάς μας. Θα την ζωγραφίσουμε, θα την χορέψουμε, θα την τραγουδήσουμε, θα την γιορτάσουμε. Θα ξανανοίξουμε αυτό το κέντρο δημιουργίας στην χαρά, στην απόλαυση, στην ΖΩΗ!
Θα ανακτήσουμε την ελευθερία μας με τον άγριο κόκκινο ποταμό της μήτρας και θα την συνδέσουμε με το θεϊκό με το απαλό λευκό ποτάμι της λάμψης της καρδιάς.

Εισηγήτρια: ?Άννα Δαμίγου?

Λίγα λόγια για την Άννα ΕΔΩ.

 

Υ.Γ. Τις απογευματινές μας δράσεις με πρωτόγονη έκφραση μέσω του χορού και φωνής θα καθοδηγήσει η ?Ηλέκτρα Οικονομίδου?.

Λίγα λόγια για την Ηλέκτρα ΕΔΩ.Η κράτηση θέσης γίνεται:
Με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας και προκαταβολή 20€ με τους τρόπους πληρωμής που προτείνονται στη φόρμα. Το υπόλοιπο της συνεισφοράς μαζί μπορείτε να έχετε κατά τη συνάντησή μας στο πούλμαν ή στον χώρο που θα μας φιλοξενήσει.

 

???Σας περιμένουμε με χαρά να βιώσουμε μαζί αυτήν την ημέρα που με τόση αγάπη κι έμπνευση ετοιμάζουμε για όλες μας!???


Συνδιοργανώνουν και συντονίζουν: 

 Ειρήνη Τσιρίδου, Άννα Δαμίγου

&

η Αγαποκοινότητα

Websitehttps://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029 & 6975-728478

Loading

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα Κοιν.Σ.Επ.

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου