Προσωπική Συνάντηση Καρδιάς

Το Προσωπικό σου Βίντεο

&

Μια σύνδεση με την εσωτερική σου σοφία

 

 

Ποια είναι τα “μηνύματα” – κλειδιά αυτήν την περίοδο για σένα;

Ποια η ενέργεια με την οποία εργάζεσαι και τι θα μπορούσε να αλλάξει και να επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους τομείς της ζωής σου;

Ποια είναι τα ερωτήματα που σε απασχολούν και ποιες οι απαντήσεις που είσαι έτοιμος/η να δεχτείς σήμερα;

 

Ένα Βίντεο Ενδυνάμωσης διάρκειας 1 περίπου ώρας, που δομείται με πολλή αγάπη ΜΟΝΟ για σένα και το οποίο μπορείς να λάβεις εύκολα στο mail σου (κατόπιν παραγγελίας).

 

Το Προσωπικό σου Βίντεο περιλαμβάνει:

  • Τα προσωπικά σου μηνύματα που έρχονται διαισθητικά μετά από συγκέντρωση και κάποιες φορές με τη βοήθεια εξωτερικών ερεθισμάτων (μεταξύ των οποίων τα στοιχεία της φύσης, κάρτες αυτογνωσίας, κρύσταλλοι και ρούνοι).
  • Απλούς τρόπους για καθημερινή εξάσκηση ώστε να συνδεθείς με τη δική σου εσωτερική σοφία. Έτσι ώστε να βιώνεις καθημερινά “το καλύτερο σενάριο” της ζωής σου.

 

*Ακόμη πιο στοχευμένο θα είναι το δικό σου βίντεο, εάν μαζί με τη δήλωση της παραγγελίας σου, αναφέρεις τα κύρια θέματα που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο. Προτείνεται να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε 3 συγκεκριμένα θέματα. Μπορείς να αναφέρεις ό, τι άλλο νιώσεις πως θέλεις να μοιραστείς και λεκτικά ή… και τίποτα απολύτως,

καθώς ήδη εκπέμπεις ενεργειακά κάτι πολύ συγκεκριμένο που μένει απλώς να “μεταφραστεί” παρατηρώντας “το ενεργειακό σου αποτύπωμα”.

 

Ενεργειακό αντίτιμο / κόστος παραγγελίας Προσωπικού Βίντεο: 70€.

 

Τρόπος παραγγελίας – παραλαβής του Προσωπικού Βίντεο:

  1. Παραγγέλνεις το προσωπικό σου βίντεο πατώντας το χρυσό κουμπί πάνω ή κάτω από το κείμενο.
  2. Στο διάστημα 1 εβδομάδας από την ημέρα ολοκλήρωσης της συναλλαγής σου, παραλαμβάνεις στο mail σου το δικό σου προσωπικό βίντεο. Το παραλαμβάνεις ως αρχείο που μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή ή οποιαδήποτε συσκευή σου έτσι ώστε να το έχεις στη διάθεσή σου όπου και όποτε το χρειαστείς.

 

Μια ακόμη προσφορά της Αγαποκοινότητας!

Ευχαριστούμε που είσαι εδώ!

Σε αγαπάμε που αγαπάς τον εαυτό σου!

Συντονίστρια καρδιάς των Προσωπικών Βίντεο:

Ειρήνη Τσιρίδου

Διαισθητική σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης.

Βιογραφικό: https://lovecommunity.gr/enthimites/eirini-tsiridou/

Website: https://lovecommunity.gr

Ε-Mail: info@lovecommunity.gr

Fb: IrenePeace

Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita

 Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου