Ταϋλανδεζικο μασάζ, βασικές τεχνικές με την Μαρία Τελίδου (Ά & Β’ Μέρος)

Σε αυτό το σεμινάριο Ταϋλανδέζικου μασάζ που θα χωριστεί σε 2 ενότητες, θα μάθετε βασικές τεχνικές για να μπορείτε να τις εφαρμόζετε εύκολα και στην καθημερινή σας ζωή.

Το Ταϋλανδεζικο μασάζ γίνεται με τον θεραπευόμενο (ο δέκτης του μασάζ) να φορά άνετα αθλητικά ρούχα ο οποίος δέχεται το μασάζ ξαπλωμένος σε ένα στρωματάκι στο έδαφος. Θα γίνεται εναλλαγή των ζευγαριών ώστε όλοι να λάβετε και να προσφέρετε το μασάζ.
Οι κινήσεις που κάνει ο θεραπευτής δεν είναι δια της τριβής όπως στο κλασικό μασάζ αλλά δια της πίεσης με τα δάκτυλα, τις παλάμες και με άλλα μέρη του σώματος καθώς και της εφαρμογής διατακτικών ασκήσεων στον θεραπευόμενο.

-Θα μάθετε βασικές τεχνικές σε όλο το σώμα από την ύπτια, μπρούμυτη και καθιστή θέση του σώματος, μασάζ για το πρόσωπο και το κεφάλι.
-Θα μάθετε πώς να διατηρείτε μια διαλογιστική ατμόσφαιρα και τη σωστή συναισθηματική κατάσταση που χρειάζεται να έχετε για να μεταδώσετε το συναίσθημα της αγάπης στον θεραπευόμενο και να γίνει και το μασάζ της ψυχής.

Δεν χρειάζεται καμία πρότερη γνώση και είναι για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης και ανεξαρτήτου ηλικίας.
Παιδιά με την άδεια των γονέων τους μπορούν να συμμετέχουν, εφόσον έχουν κάποιον συνομήλικο να δουλεύουν μαζί.

Περισσότερα για τη Μαρία Τελίδου και τη δράση της μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Ενθυμητές” στη σελίδα μας:

Ενθυμητές

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου