Τηλεπαθητική Επικοινωνία και Σχέσεις

Με ποιους έχω τηλεπαθητική επικοινωνία;
Μα φυσικά, με τους “κοντινότερους” σε μένα ανθρώπους. Κοντινότερους ψυχικά και όχι όσουε ζούμε κοντά . Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δε βρίσκομαι συχνά από κοντά μας δεν έχει καμία σημασία. Εννοούμε αυτούς με τους οποίους παρατηρώ πως κάθε μα κάθε φορά που υπάρχει συνάντηση (τηλεφωνική ή από κοντά), έχει προηγηθεί τηλεπαθητική επικοινωνία. Αν θέλει ο νους εξήγηση για το γιατί με κάποιους και όχι με όλους, μπορούμε εδώ να πούμε απλά πως είναι γιατί είναι ψυχές κοντινότερες στη δικιά μας. Αλλιώς μπορούμε να το πούμε “είμαστε στη ίδια ψυχική οικογένεια” και αυτή μπορεί να είναι μεγάααλη!

Κάποια tips αλλά και θέματα προς επεξεργασία και διερεύνηση πάνω στο θέμα, θα βρεις στο παρακάτω δημόσιο βίντεο.


Πώς μπορώ να μην σπαταλώ ενέργεια – άσκοπα – μετά από συναντήσεις;
Η επικοινωνία (τηλεπαθητικά) μετά από κάθε συνάντηση μπορεί να συνεχίσει επ’ αόριστον. Ωφέλιμο για όλους είναι η συνειδητή διακοπή αυτής της επικοινωνίας μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται νέοι λώροι – ψυχικές χορδές – που δεν εξυπηρετούν το κάθε Τώρα μας. Δημιουργούνται ασυνείδητα και πραγματικά δυσκολεύουν το έργο μας στην απλή καθημερινή μας ζωή.

Αρνητικοί λώροι που σε συνδέουν με καταστάσεις από το παρελθόν, μπορούν να αποκοπούν με συνειδητή εσωτερική εργασία.
To παρακάτω ηχογραφημένο αρχείο “διαλογισμού αποκοπής λώρων”, είχε δημιουργηθεί παλιαότερα για την “πρακτική 21 ημερών για γυναίκες” (μπορείς να δεις πληροφορίες στη σελίδα μας). Το αρχείο είναι μεταφορτώσιμο, δηλαδή μπορείς να το κατεβάσεις σε οποιαδήποτε συσκευή σου και να κάνεις την άσκηση όποτε το νιώσεις ωφέλιμο, ακόμη και χωρίς ίντερνετ.

……………………………

Όταν έχουμε μια προγραμματισμένη συνάντηση – ραντεβού – και σκεφτόμαστε τη συνάντηση λίγες ώρες ή ακόμη και ημέρες πριν, ενέργεια διαρρέει από εμάς, καθώς δεν είμαστε στο τώρα μα εστιάζουμε σε κάτι που θα γίνει μετά (Ψάξε το αντίστοιχο εκπαιδευτικό με βίντεο για τη σπατάλη της ενέργειας).  Εκτός αυτού, μια τηλεπαθητική επικοινωνία τελείται στην ουσία μεταξύ μας με τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που έχουμε τη συνάντηση, πράγμα που αν γίνεται ασυνείδητα, δημιουργεί ένα φορτίο ενέργειας προς εκείνους. Αν εκείνοι οι αποδέκτες του φορτίου λοιπόν δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτ’ο το έξτρα φορτίο, το πιθανότερο είναι να ενεργοποιηθεί πονοκέφαλος ή γενικότερη κούραση ή άλλα βαριάς ενέργειας συμπτώματα στο σώμα. Το λεγόμενο “μάτι” στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό. Οπότε δεν ματιάζουμε έναν άνρθωπο μόνο αφού τον δούμε αλλά και πριν τον δούμε και χωρίς ακόμη να τον δούμε, απλώς επειδή τον σκεφτόμαστε εστιασμένα για κάποιον λόγο. Είτε σκεφτόμαστε θετικά είτε αρνητικά για εκείνον, δεν λεχει καμία σημασία καθώς ενεργειακά λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Του στέλνουμε απλώς ένα φόρτίο ενέργειας. Το να χασμουρηθεί εκείνος λοιπόν, είναι ένας από τους συνήθεις τρόπους να απελευθερώνει αυτό το φορτίο ενέργειας από το σώμα του ακόμη κι αν αυτό γίνεται αυτόματα και ασυνείδητα.

 

Το παρακάτω δημόσιο βίντεο σου εξηγεί τον τρόπο πως να μην σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια μετά από κάποια συνάντηση. 

Πώς μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο συνειδητοί σε κάθε σχέση μας;
Αόρατα νηματα μας συνδέουν όλους μεταξύ μας και έτσι κι αλλιώς κενό δεν υπάρχει ούτε και υπήρχε ποτέ ανάμεσά μας. Όλα είναι ενέργεια και όλα και όλοι μαζί ρέουμε σε ποτάμια ενέργειας. Το να βρεθούμε με κάποιους στο φυσικό πεδίο είναι άλλωστε αποτέλεσμα ενεργειακού συντονισμού μεταξύ μας. Και η ενέργεια δεν κάνει ποτέ λάθος. Ακόμη κι αν κάποιες συναντήσεις μοιάζουν άσκοπες ή μας εκνευρίζουν, είναι καλό να θυμόμαστε πως είναι η δική μας δόνηση που έλκυσε αντίστοιχε δονήσεις γύρω μας.
Συνειδητοποιώντας πως όλοι είμαστε Ένα και συνεχώς και αέναα συνδεδεεμένοι μεταξύ μας, αναλαμβάνουμε σιγά σιγά την ευθύνη του εαυτού μας και της δόνησής μας και έτσι οι σχέσεις μας αλλάζουν. Γίνονται πιο αληθινές κι έτσι απελευθερώνουμε κι από μέσα μας παλιού τύπου ενέργειες που μας κούραζαν, καθώς προσπαθούσαμε να πείσουμε κάποιον για κάτι που δεν είναι τοποθετημένο ακόμη ορθά μέσα μας.
Η εξάσκηση στην τηλεπαθητική επικοινωνία κρίνεται σημαντική καθώς έτσι μας μαθαίνουμε πως να είμαστε συνειδητοί πομποί μα και συνειδητοί δέκτες.

Συνειδητός πομπός γίνομαι όταν εκπέμπω κάτι ξεκάθαρα από μέσα μου. Κι αν μιλήσω γι αυτό, τα λόγια που θα χρησιμοποιήσω θα επιβεβαιώνουν απλά αυτό που έτσι κι αλλιώς εξέπεμπα. Αν ήμουν μουσικό όργανο, συνειδητός πομπός θα ήμουν αν η νότα που έπαιζα θα ηχούσε ξεκάθαρα και δυνατά. Αντιθέτως παραφωνία παράγεται από εμένα προς το Σύμπαν όσο οι σκέψεις με τις λέξεις και τις πράξεις μου παραμένουν ασύνδετες.

Συνειδητός δέκτης γίνομαι όταν μπορώ να αφήνω έστω λίγο χώρο μέσα μου ανοιχτό χωρίς να είμαι συνεχώς γεμάτος από σκέψεις. Η εξάσκηση σε διάφορες τεχνικές διαλογισμού κάνουν έντονη την αίσθηση πως μόλις αδειάζω λίγο χώρο (απελευθερώνω λίγη ενέργεια), νέα φρέσια ενέργεια έρχεται. Κι έτσι μετά από ακόμη κι έναν 5λεπτη συγκέντρωση, παρατηρούμε έμπνευση. Νέες δέες και λύσεις σε θέματα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ μέχρι πριν. Αυτός ο χώρος που δημιουργείται μόλις αδειάσω έστω και λίγο “το ποτήρι μου”, γίνεται αυτόματα ένας μαγνήτης μιας δόνησης που “ταιριάζει” απόλυτα στο κάθε Τώρα μου. Νέοι άνθρωποι και νέες συνθήκες ζωής δημιουργούνται ακόμη κι αν εγώ απλώς εξασκούμε στο πως να συγκεντρώνομαι ακόμη και μόνο 10 λεπτά κάθε μέρα.  

Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο για σένα και θα σου δώσει και άλλες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί η τηλεπαθητική επικοινωνία στις σχέσεις.

Περισσότερα περί σύνδεσης της τηλεπάθειας με την αλήθεια στο παρακάτω βίντεο.

Για να βρίσκεσαι μπροστά σε αυτές τις πληροφορίες και βίντεο, σημαίνει πως είσαι έτοιμο/η να μεταμορφώσεις τις διαπροσωικές σου σχέσεις για πάντα. Μην  αναρωτιέσαι καθώς η ενέργεια όπως λέμε και παραπάνω δεν κάνει ποτέ μα ποτέ λάθος. Το εκπαιδευτικό αυτό σε επέλεξε όσο κι εσύ το έχεις επιλέξει. Και όλα εδώ είναι σίγουρα απλώς υπενθυμίσεις αι επιβεβαιώσεις σε όσα ήδη είχες αντιληφθεί.
Ευχαριστώ που είσαι εδώ και συνδημιουργούμε μια νέα αληθινή Γη!

Με αγάπη και σεβασμό στο έργο σου,
Ειρήνη Τσιρίδου

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου