Αγαποκοινότητα

Ο Κόσμος Αλλάζει επειδή Αλλάζουμε Εμείς!

Η Αγαποκοινότητα βρίσκεται ακριβώς εκεί που είσαι τώρα! Ενυπάρχει μέσα σου και μέσα στον καθένα! Είναι η κατάσταση αυτή Αγάπης και Χαράς που

Νιώθω περίεργα. Ακόμη το νιώθω. Δυσκολεύομαι να συνηθίσω το διαφορετικό. Για λίγες στιγμές άδειασε το μυαλό μου εντελώς.

Ράνια

Για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Όμορφη και μοναδική. Βρεθήκαμε τόσο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά και συνάμα τόσο ίδιοι εσωτερικά. Αποκόμισα μια ορμή στη συνέχιση της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης για την προσωπική μου αυτογνωσία. Φεύγω με μόνο θετικά συναισθήματα.

Ελένη

Με μια λέξη καταπληκτικά! Μου έδωσε τη δυνατότητα να αδειάσω τις σκέψεις μου και να γεμίσω την καρδιά μου με θετικό τρόπο. Αυτά που εισέπραξα θέλω να τα εφαρμόσω σε μένα αλλά και να τα εξελίξω.

Κατερίνα

Βρέθηκα σε έναν χώρο με πολλούς θετικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Βίωσα μοναδικές εμπειρίες που μόνο μπροστά μπορούν να σε παν. Αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος ανεξάρτητα από τα πιστεύω του.

Νικολέτα

Η εμπειρία που έζησα μαζί σας ήταν καταπληκτική! Χάρηκα σαν παιδί, έκανα πολλούς φίλους καρδιάς, γέλασα πολύ, έχησα έντονα όλες τις στιγμές.

Μαρία

Πολύτιμη εμπειρία! Νιώθω  πως πήρα πράγματα που θα τα επεξεργαστώ στη συνέχεια και που θα με πάνε κάπου. Νιώθω σαν να έζησα στην «Ουράνια Προφητεία» και ήσασταν ένα μονοπατάκι που πήρα για να βγω στον δρόμο μου.. στο δρόμο που είχα ανάγκη να βγω σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Αίμη

Είμαι χαρούμενη που είχα την εμπειρία της ενέργειας.

Έυα

Οικειότητα, όρια με ηρεμία, αποδοχή, ευχαρίστηση.

Καλιρρόη

Συνδυάζεις διακοπές, φύση, και προσωπική αναζήτηση προς διάφορες κατευθύνσεις.

Γεωργία

Υπέροχη και άριστη οργάνωση. Ωραίοι άνθρωποι, αγκαλιά, αγάπη, ταπεινότητα, φροντίδα, αλληλοστήριξη, χέρι-χέρι.

Θεμιστοκλής

Ενδιαφέρουσα εμπειρία, γεμάτη όμορφες στιγμές με ωραίους ανθρώπους. Πολύ καλά οργανωμένο με σύνεση και ενδιαφέρον.

Γαβριέλλα

Εκπληκτική, μοναδική εμπειρία.

Νίκος

Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ευχάριστη σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

Ελένη

Μια υπέροχη εμπειρία η οποία συνδύαζε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ζεστούς ανθρώπους με θετική ενέργεια και διάθεση σε ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό μέρος.

Κατερίνα

Πέρασα πολύ ωραία. Αν και δεν ήξερα κανέναν στην αρχή, ένιωσα πολύ άνετα σχεδόν αμέσως. Πολύ ωραίες τεχνικές για να έρθουμε κοντά στη ζωή μας με ανθρώπους ξένους. Μου άρεσε η αίσθηση να ανήκεις σε μια μεγάλη παρέα.

Ρέα

Μια εμπειρία υπέροχη! Ευχάριστη, γεμάτη αγάπη και χαρά.

Νίκος

Τέλεια! Ανυπομονώ για την επόμενη.

Φώτης

Καινούρια συναισθήματα, καινούριες εμπειρίες! Αποκαλυπτικά!

Κατερίνα

Πολύ πολύ καλή! Οργάνωση, σοβαρότητα, κέφι και συμμετοχικότητα.

Ανθούλα

Μια εμπειρία γεμάτη επικοινωνία σε πολλά επίπεδα. Αγάπη, αφθονία και μοίρασμα. Γνώρισα πανέμορφες ψυχές, έπαιξα, γέλασα, έδωσα και πήρα! Σας ευγνωμωνώ από καρδιάς που ήρθατε στη ζωή μου.

Αντρέας

Η Αγαποκοινότητα προτείνει: 

Gong - Διαλογιστικός χορός

Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας
Χαλκίδα 08/11/20
Θεσσαλονίκη 13/11 & 15/11/2020
Αθήνα 28/11 & 29/11/20

Από 10€

Διαβάστε περισσότερα...

Yin πρακτικές & Αυτογνωσία

Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας
07/11/20 Χαλκίδα
14/11/20 Θεσσαλονίκη 

20€

Διαβάστε περισσότερα...

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα Κοιν.Σ.Επ.

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου