Πρακτική 21 Ημερών για Γυναίκες

Ενεργοποίηση της Ιερής Θηλυκότητας

Μία πρακτική Μεταμόρφωσης 21 ημερών

 

Ποια είναι η μετάβαση που εσύ κάνεις αυτήν την περίοδο;

Τι άρωμα έχει αυτή η περίοδος για σένα;

Στη δύση, επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πως μια νέα συνήθεια, μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε παλιά, αν επαναλαμβάνεται επί 21 συνεχείς ημέρες.

Στην Ινδία, θα ονομαζόταν Sadhana 21 ημερών και όλες οι διδασκαλίες της ανατολής στηρίζονται άλλωστε στην πρακτική εξάσκηση με καθημερινή επανάληψη.

Μια πρακτική λοιπόν 21 ημερών, προτείνεται παρακάτω για γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για να σε οδηγήσει με απλό τρόπο από το σημείο που βρίσκεσαι, στο επόμενο, με πολλή χαρά.

Καθώς ο νους θυμάται ποια είναι η «Θηλυκή Αρχή», η καρδιά μαλακώνει, έρχεται στο κέντρο της, απόλυτα υγιής και θεραπευμένη.

Τότε το σώμα θυμάται πως είναι ιερό και πως όλα μπορούν να βρίσκονται σε τέλεια αρμονία συνέχεια. Ο εμμηνοροϊκός κύκλος επανέρχεται στη ροή του και η γονιμότητα στα φυσιολογικά της επίπεδα ξανά. Μια περίοδος εγκυμοσύνης μπορεί να αποτελέσει μια διδακτική περίοδο για τη γυναίκα, κάθε τοκετός να ολοκληρωθεί με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αλλά και κάθε γυναίκα σε εμμηνόπαυση να ζει τη ζωή της με όλη τη σοφία του Σύμπαντος πια στη διάθεσή της.

Κάποτε, υπήρχαν ιέρειες και ιερείς που γνώριζαν τα (για εμάς τώρα) «Μυστήρια της Θεάς». Κάποτε, η Αγάπη ήταν το απαραίτητο συστατικό για κάθε μαγικό φίλτρο, κάθε θεραπεία, κάθε υλοποίηση.

Επειδή όμως το «κάποτε» μπορεί να βρίσκεται και στο «τώρα» αν το επιλέξεις, μένει όχι να «μάθεις», αλλά απλώς να «θυμηθείς» τις δυνατότητες της καρδιάς και του σώματος που έχεις επιλέξει ως τον τέλειο φορέα για τη ζωή σου στη Γη.

Η Ιερή Θηλυκότητα υπάρχει μέσα σου και μαζί, όλη της η σοφία. Μένει εσύ να αποφασίσεις να την ενεργοποιήσεις και να την έχεις στη διάθεσή σου κάθε στιγμή.


Ποιοι είναι οι βασικοί οδηγοί αυτής της πρακτικής της μεταμόρφωσής μου;

Γραπτές οδηγίες και tips

+ Ηχογραφημένοι διαλογισμοί κάθε εβδομάδας

+ Ηχογραφημένες ασκήσεις κάθε εβδομάδας για νέες καθημερινές συνήθειες φροντίδας & περιποίησης του εαυτού

+ Καθημερινή εξάσκηση λίγων λεπτών σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό σώμα

+ Ασκήσεις για τη νέα σελήνη και την πανσέληνο βασισμένες σε αρχαίες συνήθειες

+ Πολλή Αγάπη

=

Άνοιγμα Καρδιάς + Ενεργοποίηση της Ιερής Θηλυκότητας!

 

Ενδεικτικά κάποιες από τις ασκήσεις και διαλογισμούς του προγράμματος περιλαμβάνουν:

Προτάσεις για Αποτοξίνωση κι Εξαγνισμό,

Αποκοπή Λώρων κι Ευθυγράμμιση,

Σύνδεση με όλες τις Ιερές Θηλυκές,

Θεραπεία της Μήτρας κι Ενδυνάμωση της Μαγνητικής Θηλυκής Ενέργειας στο σώμα,

Ασκήσεις Ενθύμησης, Ευγνωμοσύνης, Συγχώρεσης,

Συντονισμό με τους Ρυθμούς της Σελήνης,

Συνειδητή Σύνδεση με τις Αδερφές Ψυχές,

Θεραπεία με τους Κρυστάλλους για βαθύτερη Σύνδεση με όλα τα Βασίλεια της Γης

Και άλλες εκπλήξεις!


Πώς λειτουργεί όλο αυτό;

Αφού εγγραφείς στο πρόγραμμα, λαμβάνεις τον σύνδεσμο για το υλικό της 1ης εβδομάδας στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο. Την 8η ημέρα λαμβάνεις όλες τις οδηγίες για τη 2η εβδομάδα και την 15η ημέρα όλα για την 3η εβδομάδα.

Στο διάστημα των 21 ημερών σου, θα συμβεί να βρεθείς σε ημέρα Νέας Σελήνης ή ημέρα Πανσελήνου. Ξεχωριστές προτάσεις-έκπληξη για την ημέρα αυτή, θα έχεις στη διάθεσή σου.

Λαμβάνεις συνολικά 4 emails, 1 για την κάθε εβδομάδα των 21 ημερών και 1 συμπληρωματικό. Το 4ο αυτό συμπληρωματικό e-mail θα σου σταλεί κατά την ημέρα της Νέας Σελήνης ή της Πανσελήνου, ανάλογα με την περίοδο που εσύ έχεις επιλέξει.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ολοκληρωμένο, σε καθοδηγεί να βρεις τον πυρήνα σου και να σταθεροποιηθείς στις υψηλές δονήσεις. Ενδυναμώνει τις θηλυκές σου ιδιότητες σε ένα βαθύτερο επίπεδο, έτσι ώστε να είναι στη διάθεσή σου για το υπόλοιπο της ζωή σου καθώς θα συνεχίσουν καθημερινά να ενεργοποιούνται.

Η καθημερινή πρακτική εφαρμογή από σένα είναι το κλειδί για ολόκληρη τη μεταμόρφωσή σου. Μετά από τις 21 ημέρες θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιείς όλα όσα βιωματικά έμαθες, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έτσι να δημιουργείς την πραγματικότητά σου με φυσικούς πια για σένα τρόπους.

Επιπρόσθετα από την 1η κιόλας ημέρα μπορείς να αλληλεπιδράς με τη συντονίστρια και με τις υπόλοιπες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα την ίδια περίοδο με σένα, σε κλειστή ομάδα του facebook.


Θα έχω τον χρόνο να εφαρμόσω την πρακτική αυτή στη γεμάτη από δραστηριότητες καθημερινή μου ζωή;

Διαθέτεις όσο χρόνο εσύ θέλεις να διαθέσεις. Ό, τι προτείνεται, στοχεύει σε άμεσα οφέλη ακόμη και με 15 λεπτά πρακτικής εφαρμογής την ημέρα.

Όπως θα αρχίσεις να νιώθεις όλο και βαθύτερα πια, κανένας δεν βιάζει τη μεταμόρφωσή σου. Είναι καθαρά δική σου εσωτερική διεργασία και έχει τον δικό της μαγικό χρόνο. Είσαι άλλωστε ένα μοναδικό ον και για να θυμηθείς όλες τις πτυχές τις μοναδικότητάς σου, χρειάζεται να σεβαστείς τον χρόνο που ζητά η δική σου καρδιά και να ακολουθήσεις τον ρυθμό της με εμπιστοσύνη.


Πότε μπορώ να ξεκινήσω εγώ την πρακτική μου;

Το πρόγραμμα αυτό των 21 ημερών μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ όποια ημέρα νιώσεις έτοιμη, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Η πρακτική σου είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί σε 21 ημέρες. Όσα αρχεία είναι ηχογραφημένα, είναι στη διάθεσή σου για πάντα αφού τα κατεβάσεις στον υπολογιστή ή στο κινητό σου. Έτσι μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία μόνη σου όποτε νιώσεις την ανάγκη στο μέλλον αν και η 1 φορά πρακτικής εφαρμογής του συγκεκριμένου προγράμματος, είναι αρκετή για να μεταμορφώσει τη ζωή σου μια για πάντα.

Αγοράζεις την πρακτική 1 φορά, είναι όμως στη διάθεσή σου για πάντα!


Τι υποστήριξη θα έχω κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου;

Το διάστημα των δικών σου 21 ιερών ημερών ανοίγματος της καρδιάς,  μπορείς να το περάσεις μόνη σου ή και να αλληλεπιδράσεις με τη συντονίστρια  Ειρήνη και με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες από όλη την Ελλάδα σε κλειστή ομάδα στο fb με το αντίστοιχο όνομα. Να είσαι σίγουρη, η συγχρονικότητα θα σε φέρει κοντά σε όσες «αδερφές ψυχές» σου είσαι έτοιμη να συναντήσεις διαδικτυακά αλλά και στο φυσικό πεδίο.

Η συμμετοχή σου στην ομάδα του facebook είναι προαιρετική.

Η συμμετοχή σου σε αυτήν την ομάδα έχει διάρκεια για όσο θες εσύ. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής μπορείς να συνεχίσεις να αλληλεπιδράς με διάφορους τρόπους και στις Fb ομάδες: Αγαποκοινότητα Επιστροφή στον Ενισμό , Θηλυκή/Αρσενική Αρχή και φυσικά σε άλλες δράσεις, εκδρομές, αλλά και προσωπικές και ομαδικές συναντήσεις καρδιάς της Αγαποκοινότητας.

*Με τη δική σου εσωτερική μεταμόρφωση, οι σχέσεις με το αντίθετο αλλά και με το ίδιο φύλο, περνούν σε ένα άλλο επίπεδο. Αν κάποια από τις σχέσεις με τις γυναίκες γύρω σου βρίσκεται σε ανισορροπία, μη διστάσεις να προτείνεις το πρόγραμμα 21 ημερών σε κάποια φίλη, συνεργάτιδα, στη μητέρα ή την κόρη σου. Και αν όντως είναι έτοιμη κι εκείνη και ξεκινήσετε μαζί την πρακτική σας, αυτή η περίοδος, μπορεί να αποτελέσει το χρυσό κλειδί, ώστε η σχέση σας να περάσει στο επόμενο στάδιο. Αυτό της βαθύτερης σύνδεσης από την καρδιά. Και η καρδιά υπενθυμίζει συνέχεια να αφήνουμε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. Να επιτρέπουμε χώρο για να συμβούν τα θαύματα *

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής μου σε αυτό το πρόγραμμα;

111€

 

 


Τι χρειάζεται να κάνω για να ξεκινήσω κι εγώ;

Συμπληρώνεις την ατομική φόρμα δήλωσης συμμετοχής παρακάτω όπου και μπορείς να εξοφλήσεις την πρακτική σου με 3 τρόπους πληρωμής.

Συγχρόνως

Συμπληρώνεις στη φόρμα αφού αποφασίσεις ποια είναι η κατάλληλη για σένα ημέρα για να ξεκινήσεις, ώστε να λάβεις το απαραίτητο υλικό της 1ης εβδομάδας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου εκείνη την ημέρα και αφού έχεις καταθέσει το αντίτιμο της συμμετοχής σου.

Ξεκινάς με μια ανοιχτή καρδιά, έτοιμη για όλα τα θαύματα που έρχονται να τη βρουν!!!

Και θυμήσου…

Αυτή είναι μόνο η αρχή, μόνο μια άνοιξη για σένα! Καθώς κάθε άνοιξη είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις νέα projects, να επιλέξεις νέες συνήθειες για την καθημερινότητά σου. Και η άνοιξη δίνει απλώς την ώθηση. Και μετά ακολουθούν άλλες, εξίσου σημαντικές εποχές του χρόνου. Η καθεμιά με τη δική της μαγεία και τη δική της σοφία.

Ένα ανοιξιάτικο δώρο για σένα! Όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, βρίσκεσαι μπροστά του καθόλου τυχαία!


Στον παρακάτω σύνδεσμο γυναίκες που μίλησαν για την πρακτική!

https://lovecommunity.gr/ieri-thilikotita-testimonials/

Καλλιτέχνες των υπέροχων εικόνων: Anna Dittman, Stephanie Law, Alexander Yakovlev, Svetlana Belyaeva, Sophie Wilkins, Steven Lopez

Μία ακόμη προσφορά της Αγαποκοινότητας για τις γυναίκες!

 

Συντονίστρια καρδιάς του προγράμματος:

Ειρήνη Τσιρίδου
&
Η Αγαποκοινότητα

 

 

 

 

 

Βιογραφικό: https://lovecommunity.gr/enthimites/eirini-tsiridou/

Website: https://lovecommunity.gr

Ε-Mail: info@lovecommunity.gr

Fb: IrenePeace

Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita


Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου