Μίλησαν για την Πρακτική 21 ημερών Ενεργοποίησης

 

Γυναίκες που μίλησαν για την πρακτική

 

 Πάνω από 70 γυναίκες έχουν αγοράσει και εφαρμόσει την πρακτική 1 ή και περισσότερες φορές από το 2018 που δημιουργήθηκε.
Κάποιες απο εκείνες αποφάσισαν να γράψουν 2 λόγια παρακάτω:

 

Πριν γράψω την βιωματική μου εμπειρία από τις 21 ημέρες θηλυκής ενέργειας θα αφιερώσω λίγα λεπτά να διαβάσω τις σημειώσεις που κράτησα και μερικά λεπτά σιωπής…
Παίρνω λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ξεκινάω..
Αρχικά νιώθω ότι έγινε ένα διάστημα που είχα ανάγκη να συνδεθώ πιο βαθιά με τον εαυτό μου.
Την  πρώτη εβδομάδα εστίασα περισσότερο στην φροντίδα του εαυτού μου , την δεύτερη εβδομάδα νιώθω ότι περισσότερο συνδέθηκα με τον εαυτό μου και τους διαλογισμούς.Την τρίτη εβδομάδα επέτρεψα στον εαυτό μου να ξεκουράζεται περισσότερο  και παρατήρησα ότι αρκετές συνήθειες της πρακτικής ενσωματώθηκαν στην καθημερινότητά μου .Έχω ολοκληρώσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρακτική ..κράτησα και μία μέρα παραπάνω αλλά αποφάσισα να την ολοκληρώσω και να μου δώσω χρόνο να νιώσω τις αλλαγές που έχουν γίνει και το επόμενο διάστημα αν νιώσω ότι το χρειάζομαι πάλι  να το ξανακάνω. Με τις υπόλοιπες γυναίκες όντως νιώθω αυτό το διάστημα πιο κοντά .Η άσκηση της συγχώρεσης και ο καθαρισμός της μήτρας ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της πρακτικής μου. Τις βιώσα πολύ έντονα.
Εύχομαι να είμαστε όλες  καλά , να μας τιμούμε και να μας προσέχουμε.
Σας φιλώ.
Βούλα (Παρασκευή ) Μαστρογιάννη

Namaste

************

Επωφελούμενη της ευκαιρίας «Μένουμε σπίτι», συμμετείχα για 1η φορά στο πρόγραμμα της «Μεταμόρφωσης», προχωρώντας βήμα-βήμα χαλαρά, ίσως με κάποια προσδοκία, αρχικά…
Συμπτωματικά (!!??), η έναρξη της πρακτικής των 21 ημερών συνέπεσε με τη Ροζ Πανσέληνο… και δοθείσης της αφορμής μέσω αλληλεπίδρασης με μέλη της ομάδας, κατόπιν της υποστηρικτικής πρωτοβουλίας της Irene για online συνάντηση 🌝🌕
Κατά τη διάρκεια της πρακτικής δε, η Irene μας πρόσφερε και τους διαλογισμούς της σύνδεσης με τη Σελήνη… έτσι, στο πρόγραμμα, συμπεριέλαβα και το διαλογισμό της Νέας Σελήνης… 🌚
Η 1η εβδομάδα ήταν «εξωστρεφής» και τη βίωσα με πολύ ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία κι ένιωθα ότι συνέβαιναν «μαγικά πραγματάκια..»… Αντιλαμβανόμουν ότι δίνονταν λύσεις με εύκολο τρόπο…
Στη 2η εβδομάδα, την οποία χαρακτήρισα ως πιο «εσωτερική», συνέβη… η κορύφωση!! Έλαβα τα δώρα της αγάπης… ήταν συγκλονιστικά..!!
(έχω γράψει γι’ αυτή την εμπειρία στη σελίδα της ομάδας)
Την 3η εβδομάδα, ήμουν πιο «ράθυμη»… όμως αδημονούσα για το βραδινό διαλογισμό, ώστε να οραματιστώ τον ιδανικό χώρο στη Γη και να συνδεθώ με… ό,τι είδα και ένιωσα…
Είναι μια διαδικασία που εκτός από την αλληλεπίδραση με άλλες γυναίκες, εμπεριέχει φροντίδα, ισορροπία, ηρεμία, προστασία, συγχώρεση, θεραπεία, κάθαρση & εξαγνισμό, αναγέννηση, ευγνωμοσύνη, αγάπη, σύνδεση…!!

Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια του έτους,  θα επαναλαμβάνω τον κύκλο των 21 ημερών, όσο συχνά, νιώθω την ανάγκη!! 

Σ’ ευχαριστώ Irene Peace 🙏🏻
Είμαι ευγνώμων!! ❤️
Olga GP

 

************

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο ταξίδι! !!!Ήταν μια εμπειρία απελευθερωτική και νιώθω τη διαδικασία να συνεχίζεται και να με μεταμορφώνει σιγά σιγά και απαλά! !!Μου υπενθύμισε να εκτιμώ και να απολαμβάνω στο μέγιστο  την κάθε στιγμή που μου δίνεται .Υπήρξαν στιγμές χαράς και ένωσης. Ακόμα και η άσκηση συγχώρεσης έγινε με έναν τρόπο φυσικό και ανώδυνο. Σε ευχαριστώ από καρδιάς!

Μουζακίτη Ελένη

************

Το Πρόγραμμα 21 Ημερών Ενεργοποίησης της Ιερής Θηλυκότητας είναι φτιαγμένο με Αγάπη και εφαρμόζοντάς το, νιώθεις αυτήν την ποιότητα να σε διαπερνάει. Η όλη διαδικασία είναι θεραπευτική, ενώ παράλληλα είναι πολύ καλά δομημένη με δημιουργικές βιωματικές ασκήσεις. Ολοκληρώνοντας τις 3 βδομάδες, αναμφισβήτητα επιδράει μεταμορφωτικά πάνω σου σε πολλαπλά επίπεδα.

Μαρία Δ.

 

************

 

Βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα μου και θα ήθελα να μοιραστώ το πρωινό μου…
Ξυπνώντας και πηγαίνοντας προς τη δουλειά με το αυτοκίνητο, άκουσα για 3η φορά σήμερα ένα τραγούδι… θα ήθελα να μοιραστώ το στοίχο, καθώς τον τραγούδησα τουλάχιστον 15 φορές μέχρι να φτάσω ?
“Όσα κι αν δίνεις στην αγάπη είναι λίγα και να το ξέρεις πως δεν έχει ανταμοιβή, δώστα και φύγε και μη χάνεις ευκαιρία, στο περιθώριο μη βάζεις την ψυχή”….
https://www.youtube.com/watch?v=6sAWK3XB_Jc

Επιπλέον συνάντησα αυτά τα πανέμορφα γιασεμιά στο δρόμο μου και ένιωσα πως με προσκάλεσαν να τα μαζέψω, αφού βούτηξα σχεδόν μέσα στο θάμνο όπως περνούσα, συντροφιά με την αγαπημένη μου Θεά Άρτεμη, νιώθω σαν κάτι να έχει ανθίσει μέσα μου?

Αυτές τις μέρες έχουν γίνει πολλές αλλαγές, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες της ζωής μου, έχουν επανέλθει καρδιακές φίλες από το παρελθόν, δέχτηκα πρόταση για μια πράξη μοιράσματος και αγάπης από μια πολλή σημαντική γυναίκα για μένα, κάτι που εδραιώθηκε από την προηγούμενη βδομάδα και θα έχει μεγάλη διάρκεια… έφυγε από τη ζωή μια ιερή σαμάνα αδελφή μου, την οποία ένιωσα έντονα πως ήταν χρέος μου να την αποχαιρετήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά, παρόλο που την ήξερα λίγο, αυτά που μοιραστήκαμε μας κράτησαν συνδεδεμένες… τέλος η μητέρα μου χρειάστηκε τη συμπαράστασή μου σε μια θεραπεία της…
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο κοινός παρανομαστής ήταν η προσφορά από μεριάς μου, κλήθηκα να προσφέρω τη βοήθεια και αγάπη μου.

Θέλω Ειρήνη μου να σε ευχαριστήσω από καρδιάς, γιατί βαθιά μέσα μου νιώθω πως έχω έλξει αυτό το οποίο καλούμε να αναπτύξω και εξελίξω, η “Υπηρεσία” είναι αυτό στο οποίο αναγνωρίζω τη δύναμή μου και στο οποίο ανθίζει η αγάπη μου. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να το αναγνωρίσω και να το ανακτήσω. Να είσαι ευλογημένη εσύ κι όλες οι γυναίκες που μπήκαν στη διαδικασία να ενωθούν με το κέντρο τους, με την ουσία τους, μέσα τους αλλά και με όλες τις ιερές ψυχές έξω από αυτές, όλες αυτές που είχαν το θάρρος να γνωρίσουν τον εαυτό τους, την Αγάπη ?

Εκτός από όσα έγραψα στις 21 ημέρες, συνέχισαν να συμβαίνουν θαύματα στη ζωή μου, ένα ταξίδι έρωτας και μια καινούργια εργασία όπως ήθελα εδώ και χρόνια είναι τα πιο σημαντικά.

Ιωάννα Γραμματικού

 

************

Αυτό που είδα ως αισθητή αλλαγή, ήταν ο τρόπος που επέλεγα να ντύνομαι. Προτιμούσα μέχρι τότε να φοράω παντελόνια και είχα ελάχιστα φορέματα στην γκαρνταρόμπα μου. Στη συνέχεια είδα ότι άρχισα να επιλέγω πιο αέρινα και άνετα ρούχα και πολλά νέα φορέματα, που όχι μόνο τα αγόρασα, αλλά τα φοράω κιόλας! Με κάνουν να νιώθω τη θηλυκότητα μου και αρκετά ασφαλής για να την εκφράσω! Είναι υπέροχη η νέα μου θηλυκή πλευρά!

Ειρήνη σε ευχαριστώ από την καρδιά μου για το δώρο σου!

Μαρία Καραγιάννη

 

************

Χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου πως κοιτούσα ώρα το φεγγάρι, ήταν ολόγιομο και φωτεινό. Και ξαφνικά αρχίζει και περνάει από μπροστά του η γη και σιγά σιγά το κρύβει. Όπως γίνεται με την έκλειψη. Και να βλέπω τη γη ολοκάθαρη και λαμπερή με τους ωκεανούς και τη στεριά. Και μένω έκπληκτη! Μα πώς συμβαίνει αυτό αναρωτιέμαι. Κι εκείνη τη στιγμή γίνεται μια έκρηξη μέσα μου η οποία είχε και ήχο τώρα που το θυμάμαι και μουδιάσει όλο μου το σώμα… αυτό νιώθω πως συνέβει και στο φυσικό μου σώμα και όχι μόνο στο όνειρο μου. Το πρωί που ξύπνησα κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό πάλι όλο αυτό και ήταν πολύ έντονο. Μου δημιούργησε πολύ όμορφα συναισθήματα πάντως. Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά χτες φόρεσα στο λαιμό μου μια φεγγαρόπετρα… Από τότε που ξεκίνησε το 21ημερο πρόγραμμα, παρόλο που δεν το τηρώ ευλαβικά, τα όνειρα μου ζωντάνεψαν και τα θυμάμαι όλα την επομένη. Σας ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμη

 

************

Πραγματικά δεν ήθελα να περάσουν οι 21 μέρες. Μάλιστα από συνήθεια έκανα και 1 μέρα παραπάνω. Ήταν κάθε εβδομάδα διαφορετική και αισθανόμουν ότι όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαιναν τα “γκάζια”. Ειδικά η τελευταία εβδομάδα ήταν με τον καλύτερο διαλογισμό. Αυτόν θα τον κάνω ανεξαρτήτου εβδομάδας ενεργοποίησης. Με έφερνε τόσο κοντά σε μένα, στη γυναικεία φύση μου και μου έδινε τόση ενέργεια που με πολύ χαρά θα τον ασπαστώ όποτε αισθάνομαι ότι τον χρειάζομαι. Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη για όλο το 21 ήμερο διάστημα ενεργοποίησης της Ιερής Θηλυκότητας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιαδήποτε γυναίκα θελήσει να το κάνει.

Συνεχίζω λέγοντας ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε καταπιεστεί εδώ και αιώνες. Και άσχετα εάν λέγεται ότι υπάρχει περισσότερη ελευθερία στην εποχή μας, αυτή η καταπίεση έχει περάσει στο DNA μας και βγαίνει σε κάθε νέα γενιά γυναικών με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Στο χέρι μας είναι να αφυπνιστούμε και να δώσουμε για κληρονομιά στις κόρες μας αυτή την αφύπνιση!!!! Αυτό είναι το πιο τέλειο δώρο. Παράλληλα και με την αφύπνιση της καρδιάς και της νόησης. Επίσης θεωρώ ότι η δύναμη βρίσκεται κυρίως στην ένωση των γυναικών της χώρας μας. Και αυτό θα ήταν δυνατόν με τη δημιουργία συλλόγων, οργανισμών που θα αφορά την γνήσια υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και προαγωγή της υγείας της ώστε να αντεπεξέλθει στους πολύπλευρους ρόλους που αναλαμβάνει. Αυτό όμως θα γίνει με τη σωστή αφύπνιση και ενεργοποίηση της γυναικείας δύναμης. Δίνω ευχή από αυτή εδώ την κοινότητα να μπει ο σπόρος αυτής της δημιουργίας. Να ζείτε όπως αγαπάτε και να βοηθάτε να βγαίνει στην επιφάνεια και να ανθίζει ο γνήσιος εαυτός σας. Με αγάπη

Μαίρη Προβιδάκη

 

************

 

Σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος των 21 ημερών. Νιώθω πως με αγκάλιασα κ με τιμώ περισσότερο. Τιμώ την θηλυκή κι αρσενική μου ποιότητα. Ομως σε μια καλά δομημένη αρσενική κοινωνία στηρίζω κι εργάζομαι να εκφράσω κ τη θηλυκή μου αρχή!! Το εύχομαι σε όλους, είτε γυναίκες είτε άντρες.
Καλή συνέχεια σε όλες τις ιερές αδερφές. Εύχομαι να συναντηθούμε κ στο φυσικό επίπεδο κάποια στιγμή!

Ανώνυμη

 

************

21η ημέρα σήμερα και ο κύκλος κλείνει γλυκόπικρα με πολλή χαρά αλλά και με ένταση και δάκρυα..σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη…Ευχαριστώ την Ειρήνη και όλες τις ιερές θυληκές υπάρξεις για αυτό το άνοιγμα Καρδιάς…για την Ενθύμηση της Δύναμης της Θηλυκής ενέργειας!! Γράφω και κλαίω από Ευγνωμοσύνη γιατί τώρα ξέρω πως όλα μετουσιώνονται σε Αγάπη αν το θέλουμε..Για πρώτη φορά αντίκρυσα τις πληγές μου χωρίς φόβο και τώρα ξέρω πως ότι συμβαίνει είναι για το καλό!! Εύχομαι να βιώνουμε πάντα στο κάθε μας τώρα, Ενότητα!!καλή συνέχεια σε όλες τις Θεές!! Σας Αγαπώ!!

Μαρία Σιαφλέκη


************

 

Διανύω τη δεύτερη εβδομάδα μου και σήμερα νιώθω έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου. Τους τελευταίους μήνες, είχα μπλοκάρει σε πολλά επίπεδα λόγω μιας άσχημης κατάστασης που βίωσα. Κάθε μέρα αντιλαμβανόμουν όλο και πιο πολύ το βάθος της πληγής κι έψαχνα τρόπους να το διαχειριστώ όλο αυτό θετικά και δημιουργικά. Κι ένα πρωί, ένα υπέροχο πλάσμα, μοιράζεται στο fb την πρακτική για την ενεργοποίηση της ιερής θηλυκότητας. Ξεκινάω λοιπόν και ήδη από τις πρώτες μέρες, τα σημάδια είναι καθημερινά, η καρδιά μου ανοίγει σιγά σιγά ξανά, κι εγώ αρχίζω να νιώθω ξανά φρέσκια και δυνατή! Αρχίζω να με ξαναβρίσκω!! Πρώτο σημάδι το δέντρο-σκάλα της φωτογραφίας (με τα δέντρα έχω μια ιδιαίτερη σύνδεση). Από τότε τα θαύματα πληθαίνουν κι εγώ δυναμώνω κάθε μέρα και πιο πολύ!!!
Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για όλη την ομορφιά και μια μεγάλη αγκαλιά!
Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων!!

Ανώνυμη

 

************

 

Αυτές οι μέρες ήταν πολύ όμορφες!

Πραγματικά!!  Ένιωσα την επαφή και μια σύνδεση που μου μετέφερε ασφάλεια ζεστασιά και δύναμη! Δεν το είδα καθόλου σαν μια τυπική πρακτική αλλά ως μία ιδιαίτερη διαδικασία “δώρο” .

θα συνεχίσω να είμαι σε επαφή με κάποιες προτάσεις ανάλογα με την αίσθηση που έχω κάθε φορά όμως το σίγουρο είναι ότι θα την επαναλάβω σύντομα ολόκληρη γιατί το θέλω! Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και ήρθα σε επαφή με την θηλυκή ενέργεια, με την δύναμη της θεάς!  Δεν μου άφησε την παραμικρή ιδέα τυπικού. τ
Το βίωσα ως μία Αυθεντική δυνατή κ ΦΥΣΙΚΗ επανένωση που κάθε φορά που θα αισθάνομαι ότι απομακρύνομαι από αυτή την ενέργεια θα με φέρνει πάλι κοντά!
 Σ’ ευχαριστώ πολύ Ειρήνη! Είμαι ευγνώμων για το δώρο αυτό! 🙏🙏💕☀️☀️

Ανώνυμη

************

Καλημέρα Ειρήνη,όμορφη Κυριακή💚! Τελείωσαν οι 21 ημέρες και είμαι ευγνώμων καθώς μετά από πέντε σχεδόν μήνες μοναξιάς,όμορφης όμως,
στη νέα μου ζωή,κατά τη διάρκεια της άσκησης γνώρισα αρκετές γυναίκες με τις οποίες πλέον βρισκόμαστε ξανά και ξανά.
Η αποδοχη τους ήταν πραγματικά εγκάρδια🙏. Σε ευχαριστώ και ευγνωμονώ 🙏💚!
Νάνσυ Αργυροπούλου

 

Πληροφορίες & Συμμετοχές
ΕΔΩ

 

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου