Cacao Winter Celebration


Cacao Winter Celebration
❤️????
Μία Συνάντηση Γυναικών

Το Σάββατο 12/12 φέτος,

θα ετοιμάσουμε το κακάο μας,

θα φορέσουμε το πιο αγαπημένο μας φόρεμα και

θα καθίσουμε και πάλι σε κύκλο.

Σε έναν κύκλο μαγικό ανάμεσα σε άλλες υπέρ-υπέροχες γυναίκες.

Η καθεμιά από τον δικό της ιερό προσωπικό χώρο δύναμης (το σπίτι της).

 

❤️???? ❤️???? ❤️????

 

Η διάρκεια της συνάντησης αυτής θα εξαρτηθεί και πάλι από τον αριθμό των συμμετεχόντων (2 ώρες περίπου). Θα συντονιστούμε μέσω της πλατφόρμας Zoom όπου θα βλέπουμε, θα ακούμε και θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με όλες τις υπόλοιπες. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και ένας ήσυχος χώρος είναι απαραίτητος για συμμετοχή στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση.
Η πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση έγινε έλαβε χώρα σε κάποια πανσέληνο κάποτε, όπου συμμετείχαν γυναίκες που κάνουν αυτή τη στιγμή ή έχουν κάποτε κάνει την Πρακτική 21 Ημερών για Γυναίκες. Όλες τότε συμφωνήσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον κύκλο για ακόμη περισσότερες γυναίκες (ανεξαρτήτως πρακτικής) και να ξανασυναντιόμαστε.
Τώρα λοιπόν σε μια χειμερινή κακάο-γιορτή πάλι μαζί!


❤️
???? ❤️???? ❤️????


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Ο κύκλος από μόνος του αφού ενεργοποιηθεί θα αρχίσει να μιλάει.

Θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βιώσει την όμορφη θηλυκιά δύναμη.

Θα εξαγνίσουμε μαζί τον χώρο που ζούμε.

Θα αφεθούμε στην επιρροή που έχει το ιερό θεραπευτικό κακάο στο νου, το σώμα και τα συναισθήματά μας.

Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε θα «εμφανίσουμε» τον φωτεινό θηλυκό εαυτό μας.

Θα ευθυγραμμιστούμε με το Σύμπαν, θα διαλογιστούμε για το καλό της ανθρωπότητας, θα οραματιστούμε τη Μητέρα Γη στην ανώτερη δυνατή της έκφραση.

❤️???? ❤️???? ❤️????

 

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ;

 5€ που θα συγκεντρωθούν για να διατεθούν στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα».

 

❤️???? ❤️???? ❤️????

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Να ετοιμάσω το κακάο μου (*θα δώσουμε προτεινόμενη τελετουργική συνταγούλα για το κακάο μας λίγες ημέρες πριν).

Αφού φορέσω το φόρεμα που θα επιλέξω για το online πάρτυ, ετοιμάσω τα μαλλιά και ότι άλλο θέλω (χωρίς κριτική) ώστε να νιώθω υπέροχα, θα ανάψω κεράκια, θα φροντίσω τον φωτισμό του χώρου μου ώστε να χαλαρώσω και θα ετοιμάσω ένα ποτήρι νερό δίπλα στο κακάο μου.

5 λεπτά πριν τη συνάντηση αφού βρω μια άνετη θέση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, θα χαμογελάσω στον εαυτό μου λέγοντας: “Έτοιμη για μια βαθιά μεταμορφωτική γιορτή γυναικών;” Θα απαντήσω και θα ανοίξω την οθόνη μου για να συναντηθώ με τις υπόλοιπες.

 

❤️???? ❤️???? ❤️????

 

ΠΩΣ ΚΡΑΤΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ;

Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα κράτησης θέσης (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) μέχρι και την ίδια ημέρα της συνάντησης Σάββατο 12/12/20, στις 10 το πρωί, έτσι ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο που θα συνδεθείτε μαζι μας.

&

Πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ της συμμετοχής σας με τους 3 τρόπους που προτείνονται. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν όπως παραπάνω γράφουμε θα δωριστούν στους γιατρούς χωρίς σύνορα.
*Εναλλακτικά αφού συμπληρώσετε τη φόρμα για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να δωρίσετε απευθείας ΕΔΩ: https://msf.gr/donate ή στο χαμόγελο του παιδιού ΕΔΩ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/
ή σε όποιον άλλο οργανισμό σας εμπνέει.

&

Αφού λάβουμε την κράτηση θέσης σας (με πληρωμή ή όχι) και λίγο μετά, λαμβάνετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπορείτε να μπείτε από τις 7 παρά τέταρτο του Σαββάτου εκείνου για τις δοκιμές σας. Πριν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή κινητό σας. Αν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε στη διάθεσή σας στο 6946-378029.

 

❤️???? ❤️???? ❤️????

Συντονίζει: 


Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα

Βio: https://lovecommunity.gr/enthimites/eirini-tsiridou/

Website:https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου