Ενθυμητής: Ειρήνη Τσιρίδου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1980 και μετακόμισα στην Αθήνα στις αρχές του 2016. Η μεγαλύτερη αλλαγή της μέχρι τώρα ζωής μου. Εκπαιδεύομαι σε ολόκληρη την πορεία της ενήλικής μου ζωής, στην οργάνωση και τον συντονισμό ομάδων με διάφορους τρόπους κυρίως στον επιχειρηματικό χώρο καθότι εκπαιδευόμουν και εκπαίδευα ανθρώπους σε δική μου κτηματομεσιτική επιχείρηση για 11 χρόνια.

Συγχρόνως οι μεταφυσικές μου αναζητήσεις ξεκινούν σε πολύ μικρή ηλικία και σημαντικά αντίστοιχα βιώματα συνεχίζουν να με στρέφουν εντός για τις απαντήσεις. Η πρώτη μου επαφή με τον διαλογισμό στα 20 και η συνειδητή καθημερινή εξάσκησή του ξεκίνησε για μένα αρκετά χρόνια αργότερα.

Τότε ήταν που άλλαξαν όλα! Τότε που συνειδητά πια αποφάσισα πως δε χρειάζεται να συνεχίζω να εκπαιδεύομαι και να εκπαιδεύω με βασικό στόχο την αυτο-βελτίωση και την αποδοτικότητα μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο. Και πως πιο κοντά στον εαυτό μου βρίσκομαι, όταν μιλώ με κάποιον για τις μοναδικές του δυνατότητες και πως ευκολότερος δρόμος είναι αυτός της αποδοχής όλων αυτών.
Τότε ένιωσα πως αληθινά είναι μέσα μας που βρίσκονται όλα και πως αυτά που βρίσκονται εκεί είναι σημαντικότερα από κάθε βιβλίο και κάθε σεμινάριο.
Είναι τότε που αποφάσισα να εμπιστεύομαι την εσωτερική μου καθοδήγηση στην καθημερινότητά μου, αυτή που ονομάζουμε “φωνή της καρδιάς”
και αν και οι αποφάσεις που κλήθηκα να πάρω, ήταν δύσκολες, συνεχίζω να ανταμείβομαι από το Σύμπαν με δώρα χαράς και απεριόριστης αγάπης.

Συν-δημιουργός της Αγαποκοινότητας μαζί με τον Αργύρη Μουτσιόπουλο, σύντροφός του και μητέρα πια του μικρού Απόλλωνα και της Ίσιδας.
Ζούμε στη φύση τα τελευταία 4 χρόνια κάτι που έχει βελτιώσει ριζικά το καθημερινό μας βίωμα.

“Συντονίστρια Καρδιάς” μπορώ να πω πια και για άλλους που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτόν τον γεμάτο Φως δρόμο.
Με μεγάλη χαρά τα τελευταία 8 χρόνια συντονίζω ομάδες που εκπαιδεύονται στην τηλεπάθεια και ενεργοποιούν τη διαίσθησή τους.
Σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια που αφορούν τον πνευματικό κόσμο της φύσης και άλλα γύρω από τα θέματα της Θηλυκής Αρχής. 
Διαισθητική σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, όπως και ενεργειακή θεραπεύτρια μέσω Αγγελικού Ρέικι και εκπαίδευσης στο διαλογισμό με οραματισμό,
Fairyologist, Δασκάλα Yin Yoga, BodyART International Instructor, μαθητευόμενη δασκάλα Qi Gong με βάση τις αρχές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής,
δημιουργός της πρακτικής: 21 Ημέρες Ενεργοποίησης της Ιερής Θηλυκότητας (https://lovecommunity.gr/3-weeks-of-transformation/),
όπως και συντονίστρια συναντήσεων για γυναίκες και το σημαντικότερο
ένας άνθρωπος με μια (πλέον) ανοιχτή καρδιά έτοιμη να αποδεχτεί ότι έρχεται από μέσα και απ’ έξω να τη συναντήσει.

Επόμενο μεγάλο βήμα, η δημιουργία μια εναλλακτικής μορφής μικρή κοινωνία στη φύση και κατ’ επέκταση πολλών άλλων ανά τον κόσμο (Αγαποκοινότητες),
που θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ισορροπήσει ο πλανήτης που κατοικούμε. 
(Αντίστοιχη ενότητα Οικοχωριό Αγαποκοινότητα στη σελίδα μας.)

Ρωτήστε μας για οτιδήποτε νιώσατε διαβάζοντας τα παραπάνω και χαρά μου να συν-πλεύσουμε παρέα!

Με αγάπη,
Ειρήνη Τσιρίδου
&

η Αγαποκοινότητα

Lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946378029

YouTube Αγαποκοινότητα

Facebook

Instagram

YouTube Ένα Μήνυμα για Σένα από το Σύμπαν

Επίσης η Ειρήνη έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι διαίσθησης για όλους στη σελίδα της Αγαποκοινότητας εδώ και αρκετά χρόνια.
Μπορείς να παίξεις κι εσύ
ΕΔΩ
👇👇👇
https://lovecommunity.gr/ena-minima-gia-sena-apo-to-sympan/

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου