Ενθυμητής: Βούλα Μαστρογιάννη

Βιογραφικό

Η Βούλα ( Παρασκευή ) Μαστρογιάννη είναι Επαγγελματίας Πιστοποιημένη Γυμνάστρια από το 2009 , απόφοιτη της Ιδιωτικής Σχολής Studio One στις παρακάτω ειδικότητες :

Personal Training,

Hatha Yoga-Yoga Alliance (200h),

Pilates Mat & Εquipment (Reformer, Cadillac,Wunda Chair),

Fitness Training

Bosu Level 1,

Ιμάντες Αιώρησης,

Group Exercise Leader,

Aquarobics

Vibration (Δόνηση)

Aerobic/Step Basic -Advanced -Elite Choreography

Tae box,

Power Cycling,

Επίσης Είναι Επαγγελματίας Ναυαγοσώστρια Ακτής με άδεια από το Λιμεναρχείο Γυθείου και πισίνας από την Σχολή Ναυαγοσωστικής ΕΝΑΚ.

Πλέον έχει επικεντρωθεί στην yoga ,στο pilates και στις  δυναμικές προπονήσεις και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με   outdoor activities κάνοντας γυμναστική , yoga και pilates στην Φύση σε group υπό την  μορφή μονοήμερων ή και πολυήμερων εκδρομών εντός και εκτός Αττικής αλλά και σε ξενοδοχεία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Υoga αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς  της πιστεύοντας ότι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μέσα από το οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε και να εναρμονίσουμε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας.(σωματικό-ενεργειακό-νοητικό – ψυχικό – πνευματικό

Ασχολείται με το ρέικι έχοντας Α βαθμό και διδάσκει hatha , vinyasa , partner και yoga nidra .Ο διαλογισμός θεωρεί ότι είναι γνώση και δώρο στον εαυτό μας για να έρθουμε πιο κοντά στην αγάπη και την αλήθεια που έχουμε μέσα μας.

Τέλος ασχολείται με το θέατρο , την μόδα και τον χορό  μέσα από τα οποία εκφράζεται καλλιτεχνικά.

WEBSITE: www.voulamastrogianni.com

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου