Εορταστικός Κύκλος των Ρόδων

Ο περασμένος Κύκλος των Ρόδων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε αρκετά νωρίτερα μέσα στη χρονιά (Μάιος 2019) και είχε διάρκεια 2 ώρες.
Αυτή τη φορά…

Στις 22 του Δεκέμβρη 2019…
Για 6 ολόκληρες ώρες μαζί!
Εμείς, Εσύ και άλλες γυναίκες!
Στην επιφάνεια: Οι θηλυκοί μας εαυτοί!
Μαζί!
Για να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδίσουμε, να ζωγραφίσουμε, να θυμηθούμε, να μυρίσουμε, να γευτούμε, να θεραπεύσουμε, να ανοίξουμε λίγο ακόμη στις θηλυκές μας ποιότητες, λίγο ακόμη την καρδιά! Και φυσικά να αποχαιρετίσουμε μαζί αυτή τη χρονιά απελευθερώνοντας χώρο και να ανοίξουμε την αγκαλιά για όλα τα δώρα της νεάς που έρχεται!


❤️
❤️❤️


Η τοποθεσία που επιλέξαμε για τις γυναίκες της Βόρειας Ελλάδας:
Ένας υπέροχος χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
BeLight Wellness Center
Λέοντος Σοφού 18, Τ.Κ. 546 25, 1ος όροφος

Για τη νότια Ελλάδα ένα ολοήμερο Retreat γυναικών πραγματοποιείται λίγο νωρίτερα την 1η του Δεκέμβρη. Sunshine House κοντά στη Χαλκίδα και…
Ένα βίντεο από τον χώρο = 1000 λέξεις δικές μας.
https://vimeo.com/264781132

Όλες τις λεπτομέρειες για την αφιερωμένη στις γυναίκες ημέρα αυτή στη Χαλκίδα θα βρείτε ΕΔΩ.

❤️❤️❤️

 

Η συνεισφορά συμμετοχής στο 6ωρο πρόγραμμα της ημέρας:
50€

 

❤️❤️❤️


Λίγα λόγια για τα σεμινάρια που επιλέχθηκαν για την ημέρα:

Θηλυκά Αρχέτυπα και η σύνδεση τους μαζί μας

Η Μητέρα

Η Κόρη

Η Σύντροφος

Η Αμαζόνα

Η Σοφή

Είναι μόνο κάποια από τα Αρχέτυπα του Ιερού Θηλυκού. Σε αυτό το σεμινάριο όλες οι γυναίκες στον κύκλο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ενεργοποιήσουν τις θηλυκές εκείνες ποιότητες που είναι αυτήν την περίοδο χρήσιμες για τη ζωή τους.

Σε απόλυτη σύνδεση με όλες τις υπόλοιπες και σε έναν ασφαλή και έμπιστο χώρο, σε αυτόν όπως και σε κάθε κύκλο, θα δούμε τους καθρέπτες μας γύρω μας, με όλες τις πιθανές ιδιότητες του θηλυκού.

Στόχος μας κάθε γυναίκα να μπορεί να συνδέεται με τη δύναμή της (με στοιχεία του αντίστοιχου αρχέτυπου), κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη. Έτσι που οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές εργασίες που καθεμιά εχει επιλέξει ως μέρος της ζωής της, να είναι πια συνειδητές και να διευκολύνουν και όχι να γίνονται βάρος, στην προσωπική εξέλιξη.

“Μπορεί να νιώθω όμορφη, μπορεί και όχι. Μπορεί να νιώθω αποδεκτή, μπορεί και όχι. Μπορεί να είμαι συνέχεια σε δράση, μπορεί και όχι.

Μπορεί να χαίρομαι, να λυπάμαι, να φοβάμαι, να αγαπώ, να είμαι ευάλωτη, να είμαι δυνατή… Μπορεί και όχι!

Μπορεί να είμαι μάνα κάποιου, κόρη κάποιας, σύζηγος, γιαγιά…

Εγώ Είμαι!

Καιρός να με γνωρίσω, να με δω, να με αγγίξω, να πάω πιο βαθιά! Σε μένα… Στον πυρήνα μου… Εκεί είναι όλο το Σύμπαν.

Τώρα θυμάμαι!

Εγώ Είμαι.”

Εισηγήτρια : ?Ειρήνη Τσιρίδου?

Λίγα λόγια για την Ειρήνη ΕΔΩ.

 

Επαφή, Σύνδεση και Επικοινωνία με την Μήτρα μας

Η μήτρα είναι ένα ενεργειακό κέντρο, ένα κέντρο δημιουργίας, ένας πολύ δυνατός σπόρος ο οποίος εάν μείνει απεριποίητος και γεμάτος ενεργειακά απόβλητα θα μαραθεί. Δε θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην πλήρη έκφρασή του, όπως και στην εκπλήρωση του σκοπού του. Και σκοπός μιας μήτρας δεν είναι μόνο η γονιμοποίηση και η γέννηση ενός παιδιού, που και αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα, αλλά η γονιμοποίηση ολάκερου του σύμπαντος.
Η μήτρα είναι ένας μετασχηματιστής της ενέργειας. Αν όμως δε χρησιμοποιηθεί με συνειδητότητα θα μείνει ένα άδειο δοχείο.
Έτσι δεν μπορεί να βιώσει το αίσθημα της βαθιάς χαράς, της ικανοποίησης και της δημιουργίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να κατηγορεί τον εαυτό της ή τον σύντροφο της, ή πολύ συχνά να έχει θυμό απέναντι στο ανδρικό φύλο, καθώς και έντονο ανταγωνισμό στο ίδιο φύλο.

Σε αυτό το σεμινάριο, μέσα σε έναν κύκλο απόλυτης εμπιστοσύνης και υποστήριξης, θα έρθουμε σε επαφή και επικοινωνία με την μήτρα μας μέσω διαλογισμού, θα καθαρίσουμε τα παρελθοντικά τραύματα και ενεργειακά υπολείμματα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν από παλαιούς ερωτικούς συντρόφους, από εκτρώσεις, από γυναικολογικές επεμβάσεις (ακόμη και αφαίρεση μήτρας), θα θεραπεύσουμε την ίδια αλλά και την συλλογική μήτρα μέσω της ενέργειας του κόκκινου ρόδου και θα την συνδέσουμε με το κέντρο της καρδιάς μας. Θα την ζωγραφίσουμε, θα την χορέψουμε, θα την τραγουδήσουμε, θα την γιορτάσουμε. Θα ξανανοίξουμε αυτό το κέντρο δημιουργίας στην χαρά, στην απόλαυση, στην ΖΩΗ!
Θα ανακτήσουμε την ελευθερία μας με τον άγριο κόκκινο ποταμό της μήτρας και θα την συνδέσουμε με το θεϊκό με το απαλό λευκό ποτάμι της λάμψης της καρδιάς.

Εισηγήτρια: ?Άννα Δαμίγου?

Λίγα λόγια για την Άννα ΕΔΩ.

❤️❤️❤️

Τα σεμινάρια μας εκτός από τη μουσική, θα συνοδεύουν σαμανικά τύμπανα και άλλοι ιεροί ήχοι (κύμβαλα, γκονγκς, φωνή) σε σημεία που το βίωμα θα ναι πραγματικά πολύ πολύ σημαντικότερο από ό, τι λεκτικά μεταξύ μας θα ανταλάσσουμε.
Θα ήταν καλό να φοράμε άνετα ρούχα, κατά προτίμηση φορέματα. Ζεστά και δροσερά για μεγαλύτερη άνεσή μας στις διαφορετικές ενεργειακές καταστάσεις του ιδιαίτερου αυτού 6ώρου.
Αν θελήσετε να έχετε μαζί δικά σας τρόφιμα, παρακαλούμε μόνο φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Έχουμε φροντίσει για διαλειμματάκια που θα μας δίνουν πλήρη, γεμάτα καθαρή ενέργεια μικρό-σνακς.
Προτείνουμε το δικό σας ατομικό θερμός για νεράκι ώστε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών στον χώρο.

❤️❤️❤️

Η κράτηση θέσης γίνεται:
Με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας και προκαταβολή 10€ με τους τρόπους πληρωμής που προτείνονται στη φόρμα. Το υπόλοιπο της συνεισφοράς μπορείτε να έχετε μαζί κατά τη συνάντησή μας στον χώρο που θα μας φιλοξενήσει.

 

???Σας περιμένουμε με χαρά να βιώσουμε μαζί αυτήν την ημέρα που με τόση αγάπη κι έμπνευση ετοιμάζουμε για όλες μας!???


Συνδιοργανώνουν και συντονίζουν: 

 Ειρήνη Τσιρίδου, Άννα Δαμίγου

&

η Αγαποκοινότητα

Websitehttps://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029 & 6975-728478

Loading

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα Κοιν.Σ.Επ.

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου