Ενεργειακή Γυναικολογία Α’ Μέρος – Online Συνάντηση Γυναικών

Online Συνάντηση Γυναικών με θέμα: Ενεργειακή Γυναικολογία Α’ Μέρος – Κίνηση”

Photo by Alexander Yakovlev

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020,

στις 7 το απόγευμα,

αρκετές γυναίκες μαζί θα συναντηθούμε διαδικτυακά. Η διάρκεια της συνάντησης αυτής θα εξαρτηθεί και πάλι από τον αριθμό των συμμετεχόντων (2 ώρες περίπου). Θα συντονιστούμε μέσω της πλατφόρμας Zoom όπου θα βλέπουμε, θα ακούμε και θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με όλες τις υπόλοιπες. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και ένας ήσυχος χώρος είναι απαραίτητος για συμμετοχή στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση. Το κόστος συμμετοχής αποφασίστηκε συμβολικά στα 5€/άτομο, το οποίο πληρώνεται εύκολα με 3 τρόπους στη σελίδα μας όπως παρακάτω θα δείτε.

Η πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση έγινε με την Πανσέληνο, του Απριλίου, όπου συμμετείχαν γυναίκες που κάνουν αυτή τη στιγμή ή έχουν κάποτε κάνει την Πρακτική 21 Ημερών για Γυναίκες. Όλες τότε συμφωνήσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον κύκλο για ακόμη περισσότερες γυναίκες (ανεξαρτήτως πρακτικής) και να ξανασυναντιόμαστε μία Παρασκευή κοντά σε κάθε Πανσέληνο, η καθεμιά από τον χώρο της, γυναίκες που μιλούν ελληνικά από όλα τα μέρη του κόσμου. Κάθε φορά με άλλο θέμα (μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα θέματα στην ενότητα της σελίδας μας “προηγούμενες δράσεις” και ακόμη και να αγοράσετε με αντίστοιχο συμβολικό κόστος ένα από τα περασμένα βίντεο). Άλλωστε έχουμε τόσα να μοιραστούμε και πάντα τόσο διαφορετικά υπό την επιρροή της μοναδικής ενέργειας κάθε φεγγαριού…….!

 

❤️???? ❤️???? ❤️????

Πανσέληνος Αυγούστου – Το Φεγγάρι του Οξύρρυγχου

Θέμα Συνάντησης: Ενεργειακή Γυναικολογία Α’ Μέρος – Κίνηση

Ειδική καλεσμένη: Ηλέκτρα Οικονομίδου – Μαία & Χοροθεραπεύτρια

Πόσα θαύματα άραγε έχουμε να μοιραστούμε σε αυτήν την μαγική συνάντηση;

❤️❣?❣?❣?❣? ❤️❣?❣?❣?❣? ❤️❣?❣?❣?❣?

 

Παρακάτω μια ιδέα για τη δομή των διαδικτυακών μας κύκλων.

Η συνάντησή μας χωρίζεται σε 4 βασικά μέρη:

1. Άνοιγμα του κύκλου-συνάντησής μας – πρώτη γνωριμία μεταξύ μας

2. Συντονισμός με διαλογισμό και λίγα λόγια για το θέμα μας από την Ειρήνη

3. Ο Κύκλος ενεργοποιείται: Μοίρασμα από όλες τις γυναίκες πάνω στο θέμα μας και γενικότερη αίσθηση κάθε γυναίκας σε σύνδεση με το φεγγάρι που διανύουμε.

4. Ώρα της καλεσμένης* με την Ηλέκτρα Οικονομίδου

5. Κλείσιμο με τελετούλα λήξης της συνάντησής μας

 

* Κάθε συνάντηση έχει την αντίστοιχη καλεσμένη – Guest. Είναι μία γυναίκα προσκεκλημένη στη συνάντηση μας από την Ειρήνη, η οποία έχει κάτι πολύτιμο πάντα να μοιραστεί μαζί μας επάνω στο θέμα μας. Η “Ώρα της καλεσμένης” θα φιλοξενήσει αυτήν τη φορά τη μαία και χοροθεραπεύτρια φίλη μας, Ηλέκτρα Οικονομίδου. Η Ηλέκτρα έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα συγχρόνως που έχει μελετήσει τη σημασία του χορού στη ζωή μια γυναίκας και μάλιστα σε κάθε περίοδο που μπορεί εκείνη να διανύει γυναικολογικά. “Ο χορός και το τραγούδι είναι για μένα μέσα διαλογισμού, επαφής με ολόκληρη την ύπαρξη μας και ένωσης με το θεϊκό” γράφει η Ηλέκτρα και χαιρόμαστε πολύ που θα μοιραστεί πολύτιμα μυστικά μαζί μας σε αυτή τη συνάντηση.
ΕΔΩ όλες οι πληροφορίες για την Ηλέκτρα.

 

Για συμμετοχή σε αυτή τη συνάντηση:

Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα κράτησης θέσης (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) μέχρι και την ίδια ημέρα της συνάντησης Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα, έτσι ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο που θα συνδεθείτε μαζι μας.

&

Πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ της συμμετοχής σας με τους 3 τρόπους που προτείνονται.
&
Μόλις λάβουμε την κράτηση θέσης σας, λαμβάνετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπορείτε να μπείτε από τις 7 παρά τέταρτο της Παρασκευής εκείνης για τις δοκιμές σας. Πριν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή κινητό σας. Αν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε στη διάθεσή σας στο 6946-378029.

❤️

Συντονίζει: 

 


Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα

Βio: https://lovecommunity.gr/enthimites/eirini-tsiridou/

Website:https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου