Πανσέληνος Ιουλίου – Συνάντηση Γυναικών – Ομορφιά μέσα & έξω

Πανσέληνος Ιουλίου & Συνάντηση Γυναικών με θέμα: “Ενεργοποιώντας ομορφιά μέσα & έξω

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020,

στις 7 το απόγευμα,

αρκετές γυναίκες μαζί θα συναντηθούμε διαδικτυακά.
Άλλος μήνας – Άλλο φεγγάρι – Άλλο θέμα
Η διάρκεια της συνάντησης αυτής θα εξαρτηθεί και πάλι από τον αριθμό των συμμετεχόντων (2 ώρες περίπου). Θα συντονιστούμε μέσω της πλατφόρμας Zoom όπου θα βλέπουμε, θα ακούμε και θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με όλες τις υπόλοιπες. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και ένας ήσυχος χώρος είναι απαραίτητος για συμμετοχή στην όμορφη αυτή συνάντηση. 
Το κόστος συμμετοχής αποφασίστηκε στα 5€/άτομο, το οποίο πληρώνεται εύκολα με 3 τρόπους στη σελίδα μας όπως παρακάτω θα δείτε.

Η πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση έγινε με την Πανσέληνο, του Απριλίου, όπου συμμετείχαν γυναίκες που κάνουν αυτή τη στιγμή ή έχουν κάποτε κάνει την Πρακτική 21 Ημερών για Γυναίκες. Όλες τότε συμφωνήσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον κύκλο για ακόμη περισσότερες γυναίκες (ανεξαρτήτως πρακτικής) και να συναντιόμαστε την 1η Παρασκευή κάθε μήνα (αυτή τη φορά τη 2η), κοντά στην Πανσέληνο πάντα του μήνα, η καθεμιά από τον χώρο της, γυναίκες που μιλούν ελληνικά από όλα τα μέρη του κόσμου. Άλλωστε έχουμε τόσα να μοιραστούμε και τόσο διαφορετικά πάντα υπό την επιρροή της μοναδικής ενέργειας κάθε φεγγαριού…..!

?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?

Πανσέληνος Ιουλίου – Το Φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού

Θέμα Συνάντησης: “Ενεργοποιώντας ομορφιά μέσα & έξω”

Πόσα ακόμη να έχουμε να μοιραστούμε και να εμβαθύνουμε, να νιώθουμε, κάθε φορά πάνω σε κάθε διαφορετικό θέμα, διαφορετικές πάντα γυναίκες και πάντα μα πάντα όλες τόσο συνδεδεμένες μεταξύ μας. Αυτή τη φορά θα συνδεθούμε με το “ιερό ρόδο” μέσα μας, θα μας μυρίσουμε, θα μας νιώσουμε, θα αποδεχτούμε κάθε αγκαθάκι στους μίσχους μας. Και πάλι σε έναν κύκλο εμπιστοσύνης μαγικό μαζί πάντα με τις “καταλληλότερες” γυναίκες να θυμίζουν την ομορφιά μέσα μας!

?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?

Παρακάτω μια ιδέα για τη δομή των διαδικτυακών μας κύκλων.

Η συνάντησή μας χωρίζεται σε 4 βασικά μέρη:

1. Άνοιγμα του κύκλου-συνάντησής μας – πρώτη γνωριμία μεταξύ μας.

2. Συντονισμός, λίγα λόγια και διαλογισμός πάνω στο θέμα μας -“Ενεργοποιώντας την ομορφιά μέσα μας” από την Ειρήνη.  

3. Ο Κύκλος ενεργοποιείται: Μοίρασμα από όλες τις γυναίκες πάνω στο θέμα μας και γενικότερη αίσθηση κάθε γυναίκας σε σύνδεση με το φεγγάρι που διανύουμε.

4. Ώρα της καλεσμένης* με την Ευσταθία Δερματά.

5. Κλείσιμο με τελετούλα λήξης της συνάντησής μας.

 

* Κάθε συνάντηση έχει την αντίστοιχη καλεσμένη – Guest. Είναι μία γυναίκα προσκεκλημένη στη συνάντηση μας από την Ειρήνη, η οποία έχει κάτι πολύτιμο πάντα να μοιραστεί μαζί μας επάνω στο θέμα μας. Η “Ώρα της καλεσμένης” θα φιλοξενήσει αυτήν τη φορά την Ευσταθία Δερματά (Amelie) που έχει ετοιμάσει να μας δείξει από το εργαστήρι της, μαγικές συνταγές ομορφιάς.

*Μαγνητοσκοπούμε κάθε μας συνάντηση ώστε να έχει πρόσβαση κάθε γυναίκα από τις συμμετέχουσες για πάντα στις πληροφορίες, τους διαλογισμούς και τα υπέροχα μοιράσματα μεταξύ μας. Το βίντεο δίνεται και σε όσες δηλώσουν συμμετοχή και δε μπορούν να είναι μαζί μας, ΜΟΝΟ αν συμφωνούμε όλες οι γυναίκες κάθε συνάντησης (δηλώστε τη συμμετοχή σας ανεξάρτητα από αν μπορείτε να είστε μαζί μας καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης.

 

Για συμμετοχή σε αυτή τη συνάντηση:

Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα κράτησης θέσης (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) μέχρι και την ίδια ημέρα της συνάντησης Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα, έτσι ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο που θα συνδεθείτε μαζί μας.

&

Πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ της συμμετοχής σας με τους 3 τρόπους που προτείνονται.
&
Μόλις λάβουμε την κράτηση θέσης σας, λίγες ώρες πριν τη συνάντησή μας, λαμβάνετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπορείτε να μπείτε από τις 7 παρά τέταρτο της Παρασκευής εκείνης για τις δοκιμές σας. Πριν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή κινητό σας. Αν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε στη διάθεσή σας στο 6946-378029.

**ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΚΡΑΤΆΤΕ ΣΥΜΠΛΏΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΦΌΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.**

❤️

Συντονίζει: 

 


Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα

Website:https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

 

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου