Πανσέληνος Μαίου – Συνάντηση Γυναικών – Έμμηνος Ρύση

Πανσέληνος Μαίου & Συνάντηση Γυναικών με θέμα: Έμμηνος Ρύση”

Την Παρασκευή 8 Μαίου 2020,

στις 7 το απόγευμα,

αρκετές γυναίκες μαζί θα συναντηθούμε διαδικτυακά. Η διάρκεια της συνάντησης αυτής θα εξαρτηθεί και πάλι από τον αριθμό των συμμετεχόντων (2 ώρες περίπου). Θα συντονιστούμε μέσω της πλατφόρμας Zoom όπου θα βλέπουμε, θα ακούμε και θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με όλες τις υπόλοιπες. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και ένας ήσυχος χώρος είναι απαραίτητος για συμμετοχή στην όμορφη αυτή συνάντηση. Το κόστος συμμετοχής αποφασίστηκε στα 5€/άτομο, το οποίο πληρώνεται εύκολα με 3 τρόπους στη σελίδα μας όπως παρακάτω θα δείτε.

Η πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση έγινε με την περασμένη Πανσέληνο, του Απριλίου, όπου συμμετείχαν γυναίκες που κάνουν αυτή τη στιγμή ή έχουν κάποτε κάνει την Πρακτική 21 Ημερών για Γυναίκες. Όλες τότε συμφωνήσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον κύκλο για ακόμη περισσότερες γυναίκες (ανεξαρτήτως πρακτικής) και να ξανασυναντηθούμε μία Παρασκευή κοντά στην επόμενη Πανσέληνο και γιατί όχι να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε η καθεμιά από τον χώρο της, γυναίκες που μιλούν ελληνικά από όλα τα μέρη του κόσμου σε κάθε φεγγάρι. Άλλωστε έχουμε τόσα να μοιραστούμε και τόσο διαφορετικά πάντα υπό την επιρροή της μοναδικής ενέργειας κάθε φεγγαριού…….!

????????????????????????????????????????????????????????????

Πανσέληνος Μαίου – Βεσάκ – Το Φεγγάρι του Λουλουδιού

Θέμα Συνάντησης: Η Έμμηνος Ρύση

Πόσα θαύματα άραγε έχουμε να μοιραστούμε σε αυτήν την μαγική-μαγιάτικη συνάντηση;

??? ?????????????????????????????????????????????????????????

Παρακάτω μια ιδέα για τη δομή των διαδικτυακών μας κύκλων.

Η συνάντησή μας χωρίζεται σε 4 βασικά μέρη:

1. Άνοιγμα του κύκλου-συνάντησής μας – πρώτη γνωριμία μεταξύ μας

2. Συντονισμός και λίγα λόγια για το θέμα μας (έμμηνος ρύση) από την Ειρήνη

3. Ο Κύκλος ενεργοποιείται: Μοίρασμα από όλες τις γυναίκες πάνω στο θέμα μας και γενικότερη αίσθηση κάθε γυναίκας σε σύνδεση με το φεγγάρι που διανύουμε.

4. Ώρα της καλεσμένης* με την Άννα Δαμίγου

5. Κλείσιμο με τελετούλα λήξης της συνάντησής μας

 

* Κάθε συνάντηση έχει την αντίστοιχη καλεσμένη – Guest. Είναι μία γυναίκα προσκεκλημένη στη συνάντηση μας από την Ειρήνη, η οποία έχει κάτι πολύτιμο πάντα να μοιραστεί μαζί μας επάνω στο θέμα μας. Η “Ώρα της καλεσμένης” θα φιλοξενήσει αυτήν τη φορά τη σαμάνα φίλη μας, Άννα Δαμίγου. Η Άννα, η οποία τα τελευταία χρόνια της έχει αφιερώσει στη διδασκαλία και μετάδοση του θεραπευτικού τροχού των σαμάνων του Περού, θα μας καθοδηγήσει σε έναν δυνατό διαλογισμό “Σύνδεσης και Θεραπείας του ιερού αίματος”.

 

Για συμμετοχή σε αυτή τη συνάντηση:

Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα κράτησης θέσης (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) μέχρι και την ίδια ημέρα της συνάντησης Παρασκευή 8 Μαίου, στις 4 το απόγευμα, έτσι ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο που θα συνδεθείτε μαζι μας.

&

Πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ της συμμετοχής σας με τους 3 τρόπους που προτείνονται.
&
Μόλις λάβουμε την κράτηση θέσης σας, λαμβάνετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπορείτε να μπείτε από τις 7 παρά τέταρτο της Παρασκευής εκείνης για τις δοκιμές σας. Πριν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή κινητό σας. Αν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε στη διάθεσή σας στο 6946-378029.

**ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΚΡΑΤΆΤΕ ΣΥΜΠΛΏΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΦΌΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.**

❤️

Συντονίζει: 

 


Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα

Website:https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου