Συνάντηση Καρδιάς “Υποσυνείδητο – Ο μυστικός κόσμος”


Στις ONLΙΝΕ συναντήσεις καρδιάς, συμμετέχουν Γυναίκες και Αντρες .

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020,

στις 7 το απόγευμα,

θα συναντηθούμε και πάλι διαδικτυακά.

Κάθε μήνας με την ενέργεια άλλου φεγγαριού, φέρνει κάθε φορά:

  • Ένα άλλο ξεχωριστό θέμα.
  • Μοίρασμα καρδιάς πάνω στο θέμα

&

  • Κλείσιμο της συνάντησης με μια ιδιαίτερη πάντα συνέντευξη από άλλον κάθε φορά καλεσμένο.

Η διάρκεια της συνάντησης αυτής θα εξαρτηθεί και πάλι από τον αριθμό των συμμετεχόντων (2 ώρες περίπου). Συντονιζόμαστε μέσω της πλατφόρμας Zoom όπου βλέπουμε, ακούμε και μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με όλους τους υπόλοιπους. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και ένας ήσυχος χώρος είναι απαραίτητος για συμμετοχή στις όμορφες αυτές συναντήσεις καρδιάς.

Στις συναντήσεις καρδιάς online συμμετέχουν γυναίκες και άντρες.

Το κόστος συμμετοχής αποφασίστηκε στα 5€/άτομο, το οποίο πληρώνεται εύκολα με 3 τρόπους στη σελίδα μας όπως παρακάτω θα δείτε.

Η συνάντησή μας χωρίζεται σε 4 βασικά μέρη:

  1. Άνοιγμα της συνάντησής μας πάνω στο θέμα – πρώτη γνωριμία μεταξύ όλων μας.
  2. Ένας Κύκλος ενεργοποιείται: Συντονισμός, λίγα λόγια, διαλογισμός και βαθύτερη σύνδεση μεταξύ μας και με το θέμα μας, από την Ειρήνη. Συνάντηση Οκτωβρίου “Υποσυνείδητο – Ο μυστικός κόσμος”.  
  3. Ώρα της καλεσμένης: Μια συνέντευξη και άνοιγμα καρδιάς από άλλον κάθε φορά καλεσμένο. Συνάντηση Οκτωβρίου και Μαρία Τελίδου .
  4. Ο Κύκλος μιλάει: Kλείσιμο με μοίρασμα και τελετούλα λήξης της συνάντησής μας.

 

Το 2ο και το 3ο μέρος της συνάντησης μαγνητοσκοπούνται και διατίθενται και σε φίλους που θα ζητήσουν το βίντεο, εκτός των συμμετεχόντων της συνάντησης, με κόστος 5€.

 

Για συμμετοχή σε αυτή τη συνάντηση:

Συμπληρώνετε την φόρμα κράτησης θέσης (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) μέχρι και την ίδια ημέρα της συνάντησης Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, έτσι ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο που θα συνδεθείτε μαζί μας.

&

Πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ της συμμετοχής σας με τους 3 τρόπους που προτείνονται.

&

Μόλις λάβουμε την κράτηση θέσης σας, λίγες ώρες πριν τη συνάντησή μας, λαμβάνετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπορείτε να μπείτε από τις 7 παρά τέταρτο της Παρασκευής εκείνης, για τις δοκιμές σας. Πριν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή κινητό σας. Αν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε στη διάθεσή σας στο 6946-378029.

Για να λάβετε το βίντεο της συνάντησης:

Συμπληρώνετε την φόρμα παραγγελίας βίντεο (χρυσά κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο) και πατώντας “Submit” oδηγείστε στην επόμενη σελίδα όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο 5€ με τους 3 τρόπους που προτείνονται για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μετά από λίγες ώρες λαμβάνεται το βίντεο στο e-mail σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες της συνάντησης λαμβάνουν το βίντεο μετά το πέρας της συνάντησης δωρεάν.

❤️

Συντονίζει: 


Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα

Website:https://lovecommunity.gr

E-mail: info@lovecommunity.gr

Tel: 6946-378029
Beautiful photos by: Erica Wexler

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου