4ο Camp Αγάπης & Χαράς – Ανοιχτή πρόσκληση σε Ενθυμητές

Ηρθε η ώρα για μια.. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς από εμάς, που έχετε κάτι ξεχωριστό να προτείνετε και θα θέλατε με την σειρά σας να συμμετέχετε και να προσφέρετε κάτι από την καρδιά σας και τις γνώσεις σας, σε ένα Camp της Αγαποκοινότητας.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέχρι 31/1/2020 στην παρακάτω φόρμα για να γίνετε Ενθυμητές /Εκπαιδευτές στο ερχόμενο 4ο Camp Αγάπης και Χαράς που θα γίνει στην Χαλκιδική τέλος Αυγούστου του 2020.

Αν έχετε αρχίσει να στρέφεστε και λίγο.. προς τα μέσα σας και μπορείτε να απευθυνθείτε σε πολύ κόσμο, έχετε ειδικευτεί σε κάποια μέθοδο ή τεχνική, που προωθεί την αυτογνωσία, την ευζωία με οποιαδήποτε τρόπο, όπως ένα βιωματικό σεμινάριο, ένα εργαστήρι, μια ομιλία διαδραστική, ολιστική άσκηση ή οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει τη μεγάλη καλοκαιρινή Αγαποκοινότητα, σας θέλουμε κοντά μας.
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει στο τέλος του κειμένου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μιλήσουμε κατ’ ιδίαν για το ενδεχόμενο να συμμετέχετε στο 4ο Camp.

Θα χρειαστούμε:
– Ενα σύντομο βιογραφικό σας
– Τη δράση την οποία προτείνετε
– Και στοιχεία επικοινωνίας σας (Τηλ + Email + Fb)

Τρεις υπέροχες συνεχείς χρονιές έχουν προηγηθεί, με το Camp του Αυγούστου ως τη μεγαλύτερη κάθε χρονιάς Αγαποκοινότητα !

Ενα βιντεάκι από προηγούμενο Camp:
https://www.youtube.com/watch?v=HzlzlE3w0fE&feature=emb_logo

Διακοπές με εκπαίδευση – Διακοπές με αυτοβελτίωση – Διακοπές που κάθε χρόνο μας μεταμορφώνουν!

Πάνω από 30 Εκπαιδευτές – Ενθυμητές του εναλλακτικού χώρου συμμετείχαν ως τώρα στα τρία πρώτα Camps!
Η ενότητα των Ενθυμητών στη σελίδα μας: https://lovecommunity.gr/enthimites/

Άνθρωποι που είχαν κάτι διαφορετικό να μας δείξουν. Κάτι σημαντικό να μας υπενθυμίσουν.
Άνθρωποι που συντονίστηκαν με την Αγαποκοινότητα, ήρθαν στη ζωή τόσων άλλων αγαπημένων φίλων μέσα σε ένα Αυγουστιάτικο Camp και άλλαξαν τη ζωή όλων για πάντα!

Το 4ο Camp Αγάπης & Χαράς για την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου 2020 λοιπόν, ήδη συντονίζεται.

Τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον συντονισμό μιας από τις δράσεις του Camp βρίσκετε ΕΔΩ ή στη συνέχεια αυτού του κειμένου παρακάτω:
https://lovecommunity.gr/#ipt-fsqm-popup-form-76

Αν ήδη έχουμε συντονιστεί και είσαι στην ενότητα τον Ενθυμητών στην σελίδα μας, θα χαρούμε πολύ να δούμε και την δική σου πρόταση στην παρακάτω φόρμα.

Ευχαριστούμε που είστε εδώ!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα!

Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου
&
Η Αγαποκοινότητα

Website: https://lovecommunity.gr/
Email: info@lovecommunity.gr
Tel: 6974010930
Fb Page: www.facebook.com/agapokoinotita/
Loading

Συντονίσου με την Αγαποκοινότητα!

Έλα να σου θυμίσουμε και να μας θυμίσεις, πως είναι να ζεις στο Φως σου και σε απόλυτη αρμονία με όλους και όλα γύρω σου! Αργύρης Μουτσιόπουλος & Ειρήνη Τσιρίδου